Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Ribonukleinsav

Ribonukleinsav
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Ribonukleinsav (RNS) egy mindenütt jelenlévő család nagy biológiai molekulák, amelyek végre több létfontosságú szerepet a kódolás, dekódolás, szabályozás, és a gének kifejeződése. A DNS-sel együtt az RNS a nukleinsavakat foglalja magában, amelyek a fehérjékkel együtt a három fő makromolekulát alkotják, amelyek nélkülözhetetlenek az élet minden ismert formájához. A DNS-hez hasonlóan az RNS-t is nukleotidok láncolataként szerelik össze, de általában egyszálú.


Alapvető információk

Termék neve

Ribonukleinsav

Egyéb név

RNA

Specifikáció

98%

Megjelenése

Fehér vagy nem fehér por

Molekuláris képlet

C32H37NO12

Molekulatömegű

/

CAS-SZÁM

63231-63-0

EINECS-szám

277-256-7

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

Ribouncleic acid.png


Sejtizmusok használata messenger RNS (mRNS) közvetíteni genetikai információkat (gyakran a notated betűkkel G, A, U, és C a nukleotidok guanin, adenin, uracil és citozin), amely irányítja szintézise bizonyos fehérjék, míg sok vírus kódolja a genetikai információkat egy RNS genom. Egyes RNS molekulák aktív szerepet játszanak a sejteken belül a biológiai reakciók katalizálódásával, a génexpresszió szabályozásával, vagy a sejtjelekre adott válaszok érzékelésével és közlésével. Az egyik ilyen aktív folyamatok fehérjeszintézist, egy univerzális funkció, amely mRNS molekulák közvetlen összeszerelése fehérjék riboszómák. Ez a folyamat használ transzfer RNS (tRNS) molekulák szállít aminosavak a riboszóma, ahol riboszomális RNS (rRNS) linkek aminosavak együtt alkotnak fehérjéket.


Előnyök

1.RNS növelheti az immunitást.

2.RNS elősegítheti az anyagcserét.

3.RNS anti-agin hatása.


Alkalmazás

1. RNS lehet használni a krónikus tartós hepatitis, krónikus aktív hepatitis és májcirrózis.

2. RNS alkalmazható a hasnyálmirigyrák, májrák, tüdőrák, gyomorrák, emlőrák, lágyszöveti szarkóma és más rák adjuváns kezelésére.

3. Ribonukleinsav is alkalmazható kezelésére más betegségek alacsony immunrendszer működését.Vizsgálat

You Might Also Like