Banner
Haza > Termékek >> Api

L-tiroxin

L-tiroxin
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

L-tiroxin lehet használni kezelésére hypothyreosis, és a preferált kezelés hypothyreosis betegek, akik gyakran igényelnek egész életen át tartó pajzsmirigy hormon terápia. Azt is fel lehet használni kezelésére golyva, hogy csökkentsék a képességét, pajzsmirigy stimuláló hormon (TSH),amely tekinthető egy hormon, amely indukálja golyva. A levotiroxint nodularis pajzsmirigybetegségben vagy pajzsmirigyrákban szenvedő betegek intervenciós kezelésében is alkalmazzák a pajzsmirigy-stimuláló hormon (TSH) szekréciójának elnyomására.

Thyroxine

Alapvető információk

Termék neve

L-tiroxin

Egyéb név

Levotiroxin

Specifikáció

99%

Megjelenése

Fehér por

Molekuláris képlet

C15H11I4NO4

Molekulatömegű

776.87

CAS-SZÁM

51-48-9

EINECS-szám

200-101-1

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Osztály

Orvosi

Szerkezeti képlet

93.gif


Előnyök

1.Levotiroxine, más néven L-tiroxin vagy T4, egy szintetikus formája a pajzsmirigy hormon tiroxin, általában kiválasztódik a follikuláris sejtek a pajzsmirigy. Azt is fel lehet használni kezelésére pajzsmirigyhormon-hiány, és alkalmanként megakadályozza a megismétlődését pajzsmirigyrák. Mint a természetesen szekréciós megfelelője, levotiroxin kémiailag királis L-alakú. A kapcsolódó gyógyszer D-tiroxin (D-tiroxin) kezelésére használt hypercholesterinaemia (emelkedett koleszterinszint) a múltban, de visszavonták mellékhatások miatt a szív.


2.L-tiroxin egy hormon, és a szervezet csak átalakítja a T3 a szükséges ütemben, így lehet tekinteni, hogy enyhébb és biztonságosabb, mint a T3.


3.L-tiroxin kiváló zsírégető, mert az anyagcsere jelentősen növekedni fog. Akkor laza le, amikor fogyókúra a játék előtt, mert ha fogyaszt sok kalóriát, akkor is zsírt éget, mert az anyagcsere lesz unalmas és unalmas.


4.L-tiroxin széles körben használják a testépítők és fitness szenvedélybetegek a mérkőzés előtti ciklusban, hogy csökkentsék a stresszt, és is használják a túlsúlyos emberek, hogy csökkentsék a súlyt. Ez növeli az anyagcserét, és termel általános stimuláció. Az anyagot azonban bölcsen kell használni.Vizsgálat

You Might Also Like