Banner
Haza > Termékek >> Api

Bupivakain por

Bupivakain por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

termék név

Bupivakain por

Másik név

Bupivakain

Leírás

99%

Megjelenés

Fehér kristálypor

Molekuláris képlet

C18H28N2O

Molekuláris tömeg

288.428

CAS NO.

2180-92-9

EINECS NO.

218-553-3

Alapértelmezett

USP vagy EP

bizonylatok

ISO, Halal, az FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Strukturális képlet

lidocaine prilocaine.png


Bevezetés

Az injekcióval arra használják, hogy ebbe a területbe fecskendezik, biztosítva az ideg körül vagy a gerincvelő epidurális térében. Kis mennyiségű adrenalinnal keverhető, hogy hosszabb ideig tartson. Általában a {{0} } perc, és 2 -tól 8 óráig tart.


A lehetséges mellékhatások az álmosság, izomrángás, fülzúgás, látásváltozások, alacsony vérnyomás és aritmia. Az emberek attól tartanak, hogy az ízületbe történő injektálás porcproblémákat okoz. Ezért nem ajánlott koncentrált bupivakaint alkalmazni epidurális fagyasztásra. Az epidurális fagyasztás szintén meghosszabbíthatja a munkaerőt.Ez az amidcsoportok helyi érzéstelenítése.


Káros hatások

Más helyi érzéstelenítőkkel összehasonlítva a bupivakainnak nyilvánvaló kardiotoxicitása van. A helyes alkalmazás után azonban a mellékhatások (ADR) ritkán fordulnak elő. A legtöbb mellékhatást a gyorsított felszívódás az injekció beadásának helyén, a véletlen intravaszkuláris injekció vagy a lassú metabolikus lebomlás okozza. Ennek ellenére ritkán fordul elő allergiás reakció.


A súlyos klinikai káros eseményeket a bupivakain szisztémás felszívódása okozza, elsősorban a központi idegrendszert (CNS) és a kardiovaszkuláris rendszert érintkezve.A központi idegrendszeri hatások általában alacsonyabb plazmakoncentrációknál jelentkeznek.Elsődlegesen a kéreg gátlási útja szelektíven gátolt, és idegsejtek tüneteit okozza. izgalom.A magasabb plazmakoncentrációk gátolják mind a gátló, mind az ingerlési utat, ami a központi idegrendszer depressziójához és a potenciális kómához vezetnek.A magasabb plazmakoncentrációk szintén kardiovaszkuláris betegségeket okozhatnak, bár az alacsonyabb koncentrációk kardiovaszkuláris elégtelenséget is okozhatnak.Mellékhatások A központi idegrendszer jelezheti, hogy a kardiotoxicitás küszöbön áll, ezért gondosan ellenőrizni kell.


Vizsgálat

You Might Also Like