Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Tranexamic savas por

Tranexamic savas por
CoA tranexamic sav
Csevegj most

Termék részletek

Tranexamic savas por egy gyógyszer kezelésére használt vagy megelőzésére túlzott vérveszteség okozta súlyos trauma, szülés utáni vérzés, műtét, foghúzás, orrvérzés és a túlzott menstruáció. Azt is használják örökletes angioödéma. Szájon át vagy intravénásan is bevehető.

Tranexamic Acid

Alapvető információk

Termék neveTranexamic savas porEgyéb névTranexamic sav
Specifikáció99%Megjelenésefehér kristályos por
Molekuláris képletC8H15NO2Molekulatömegű157.21
CAS-SZÁM1197-18-8EINECS-szám214-818-2
OEM szolgáltatásKapszula vagy tablettákStandardEP9.0
OldhatóVízMinősítésekISO,Halal,FDA
Szerkezeti képlettranexamic acid powder


Előnyök

1.Menstruációs vérzés

A tranexamic sav antifibrinolitikus hatását a plazminogén molekulák lizinkötő helyeinek visszafordításával fejti ki. Gátolja az endometrium plazminogén aktivátort, így megakadályozza a fibrinolysist és a vérrög lebontását.

Ezt alkalmazzák, mint egy első vonalbeli nem hormonális kezelés diszfunkcionális méhvérzés és masszív vérzés kapcsolódó méh mióma. A vele kezelt női nekrózis szövettani megjelenése nem különbözik a trombózis spontán előfordulásától.


2. Ortopédiai sebészet

A tranexamic sav plasztikai sebészetben használható a vérveszteség csökkentésére. Ez bizonyította értékét elszámolási területén a műtét és csökkenti a vérveszteséget a műtét előtt és után. Csökkent vérzések és vérátömlesztések. Ez gyakran használják a közös csere műtét.


3. Trauma

Vérzéses traumában szenvedő betegeknél megfontolandó a tranexamic sav alkalmazása.


4. Fogászati

A betegek hosszú extrakciós idő, azt is fel lehet használni a fogászati területen, mint egy 5% szájvíz után extrakció vagy műtét.

Vizsgálat

You Might Also Like