Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Tauroursodeoxycholic Acid

Tauroursodeoxycholic Acid
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A taurodeoxikolsav egy hidrofilebb ursodeoxicholsav [UDCA], amely nagyobb mennyiségű epesavat tartalmaz az emberi testben természetesen. Ezenkívül nagy mennyiségű medvében található meg, és évszázadok óta természetes gyógymódként használják néhány országban. Itáliában és Törökországban koleszterin epekövek kezelésére engedélyezték, és Kínában kutatási gyógyszerként használják, az Egyesült Államok és Olaszország. Potenciális terápiás hatásait az elsődleges biliaris cirrhosisra (PBC), az inzulinrezisztenciára, az amiloidózisra, a cisztás fibrózisra, a kolesztázisra és az amiotróf laterális szklerózisra is vizsgálják. Eddig az egyetlen befejezett klinikai vizsgálat egy III. Fázisú klinikai vizsgálat, amely a tauroursodeoxycholsavat és az ursofalkot hasonlítja össze PBC felnőtt betegek, de 2013 júniusától ennek a vizsgálatnak még nem tették közzé eredményeit.


Alapinformációk

termék név

Tauroursodeoxycholic Acid

Másik név

UDCA

Leírás

99%

Kinézet

fehér por

Molekulaképlet

C26H45NO6S

Molekuláris tömeg

499.7

CAS-szám

14605-22-2

EINECS-SZÁM

1308068-626-2

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Orvosi és élelmiszeripari

Szerkezeti képlet

TAUROURSODEOXYCHOLIC ACID


Alkalmazások

A szívbetegek hatékony kezelésének bizonyulhat. Rivard és munkatársai tanulmányt végeztek a TUDCA hatásáról patkányokban az MI után. A szerzők tesztelték, hogy a TUDCA patkányoknak történő beadása az MI előtt javította-e a szívműködést. Adja meg, mielőtt lekötné a bal koszorúér elülső leszálló ágát. A TUNEL és a kaszpáz-3 aktivitásokat 24 órával a sérülés után értékeltük az apoptózis kimutatására. A TUNEL markerek apoptotikus sejtek csökkenését mutatták, és a kaszpáz-3 aktivitás szignifikánsan csökkent TUDCA-val kezelt patkányokban ischaemiás szívkárosodás előtt. Négy héttel a sérülés után a beadott patkányok myocardialis infarctusának területe szignifikánsan csökkent a kontroll csoporthoz képest. A csoport javulást mutatott az ultrahanggal értékelt rövidítési pontszámban is. A szerzők arra a következtetésre jutottak, hogy ez életképes lehetőség lehet a szívinfarktusos sejtek apoptózisának csökkentésére.


Vérzéses stroke

Az intracerebrális vérzés (ICH) súlyos sérülés, 100 000 főévenként 24,6 eset előfordulásával (30 napos és egyéves halálozási arány 40, illetve 54%). Az ICH-ban szenvedő betegek csak 12–39% -a ért el hosszú távú funkcionális függetlenség.

A legújabb munkák azt mutatták, hogy az apoptózis az ICH fő kóros folyamata, és az apoptózis gátló terápia új módot kínálhat a kezelésre. Az ICH során a Caspase-3 szint emelkedik, és DNS-szünetek következnek be, amelyek mind az apoptózis jelei. Mivel az apoptózis hatékony gátlója, a kutatók hipotetikus kezelést végeztek. Rodrigues és mtsai. A kutatók megállapították, hogy ez csökkentheti az apoptózist az ICH patkány modellben, és megvédi az idegsejteket az akut vérzéses stroke-tól. 1 órával az ICH megjelenése előtt, 1 óra elteltével vagy 3 óra elteltével adják be. A szerzők kimutatták, hogy a vizsgálat minden időpontjában történő beadása 2 nappal a hematoma körüli haematoma területén 50% -kal, az apoptózis 50% -kal csökkentette a beteg változók mennyiségét. A kezelési csoportban javultak a rotációs szimmetria, a végtagok elhelyezésének és a lépésképességnek a markerei, valamint a neurobehaviorális hibák értékelése. A szabályozott Bcl-2 expresszió aktiválja az Akt-1 / protein túlélési utat és BAD foszforilációt indukál. Az Akt foszforilálja a BAD-t és blokkolja a primer neuronok BAD-indukálta halálát. Arra a következtetésre jutottak, hogy neuroprotektív hatása és biztonságos klinikai alkalmazása miatt ígéretes a vérzéses stroke kezelésében.


Iszkémiás stroke

A hipoxiás ischaemia során a sejtpusztulás apoptózis és nekrózis révén következik be. A BAX túlexpressziója a szövetekben a fokális ischaemia után az apoptózis fokozott szintjét jelzi. A hypoxiás-ischaemiás agykárosodás patkánymodelljében a kaszpáz-inhibitorok neuroprotektív hatással bírnak, ami azt jelzi, hogy az apoptózis fontos szerepet játszik az ischaemiával kapcsolatos sérülésekben. Ennek a jelenségnek a hipotézise az, hogy ha az iszkémiás idő meghosszabbodik és nekrózis lép fel, az iszkémia által okozott kár apoptózist vált ki. Az apoptózist gátló terápiák javíthatják az ischaemiával kapcsolatos betegségek és a fent említett egyéb betegségek prognózisát. Valójában Endres et al. Vizsgálatok kimutatták, hogy az apoptózis inhibitorok, különösen a kaszpáz inhibitorok, csökkenthetik az agy károsodását a középső agyi artéria elzáródása után.


Hot Tags: tauroursodeoxycholic acid, China, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like