Banner
Haza > Termékek >> Növényi por >> Gyümölcs ivópor

Soursop gyümölcslé

Soursop gyümölcslé
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

Egyéb név: Soursop juice por
Származási hely: Guangxi tartomány, Kína
Használt része: Gyümölcsök
Megjelenés: Halvány rózsaszínű finom por, csomók nélkül, látható szennyeződések nélkül
Előállítási módszer: SD (porlasztva szárítás)
Specifikáció: 50-400 mesh, az ügyfelek igényei szerint


Bevezetés

A gyümölcs közepes mennyiségű B 6 vitamint, C-vitamint, mangánt és káliumot tartalmaz, valószínűleg hozzájárulva az elektrolit egyensúlyhoz. Számos területen alkalmazzák a gyártás alkotóelemeként.
Természetes gyümölcsporjainkat friss gyümölcsökből készítjük, amelyek előkezeléssel és porlasztva szárítással / vákuum fagyasztva szárítással foglalkoznak. Jelenleg mindenféle gyümölcs- és zöldségpor fejlesztésére összpontosítunk.
A ThisSoursop gyümölcslé tripti széles levélű, virágos, örökzöld fa, Közép-Amerikában, a Karib-térségben és Dél-Amerika északi részén, Kolumbia és Brazília, Mexikó, Peru, Venezuela, Soursop szintén őshonos a Szaharától délre fekvő afrikai országokban, amelyek a trópusokon helyezkednek el. Manapság Délkelet-Ázsia egyes területein is termesztik. Valószínűleg Mexikóból a Fülöp-szigetekre hozta a Manila-Acapulco galéria kereskedelem útján. Ugyanazon nemzetségben található, mint a chirimoya, és ugyanabban a családban, mint a mancs.


Funkció

A 1 Soursop juice porunk megvalósítja a szépségmegőrzés és a fiatalos képesség fenntartásának funkcióját.
2: Építőanyagok az erős csontokhoz.
3. Fokozza az immunitást.


Alkalmazás

Orvosi és egészségügyi termékek, egészségügyi táplálkozási termékek, gyermekek ételei, szilárd italok, tejtermékek, kényelmes ételek, puffasztott ételízesítők, fűszerek, Quinquagenarian ételek, pékáruk, snack ételek, hideg italok és snackek stb.Soursop Powder.jpg

Soursop Powder


Vállalati képSoursop Powder Supplier

Soursop Powder Manufacturer


Vizsgálat

You Might Also Like