Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Phloretin kivonat

Phloretin kivonat
Phloretin COA
Csevegj most

Termék részletek

A floretin kivonat egy újfajta természetes bőrfehérítő, amelyet külföldön fejlesztettek ki, főként az alma és a körte lédús héjában és gyökérkéregében. A floretin alkalmazható arcmaszkokban, bőrkrémekben, testápolókban és szérumokban. Fehér kristályos por, etanolban és acetonban oldható, vízben szinte oldhatatlan.

Phloretin

Alapinformációk

termék névPhloridzin kivonatForrásAlma kivonat
LeírásTöbb mint 98%KinézetFehér vagy törtfehér por
MolekulaképletC15H14O5Molekuláris tömeg274.269
CAS-szám60-82-2EINECS-SZÁM200-488-7
OEM szolgáltatásIgenAlapértelmezettUSP vagy EP
TanúsítványokISO, Halal, FDAFokozatOrvosi és kozmetikai cikkek
Szerkezeti képletPhloretin extract.png


Előnyök

1. A chloretin segít fenntartani a fogyást, és támogatja az egészséges immunrendszert.

2. Hasznos a haj növekedéséhez.

3. Hasznos az egészséges, puha bőr fenntartása.

4. Hasznos az egészséges szájrendszer számára.

5. Hasznos az egészséges koleszterin, vércukorszint és vérnyomásszint fenntartása.

6. Hasznos az egészséges kardiovaszkuláris rendszer fenntartása.


Vizsgálat

You Might Also Like