Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Kálium-metoxicilát

Kálium-metoxicilát
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Kálium Metoxi-szalicilát fehérítő készítmény, hogy korlátozzák a generációs melanin, a hatás, amely megakadályozza a helyszínen, hogy mivel az insolation és a generáció, szeplő. 4MSK nem csak a hatása gátolja a melanin termelést, hanem beállíthatja a feltétele durva keratinizációs folyamat. Shiseido hangsúlyozta, hogy a 4MSK visszaállíthatja a sérült részek tényezőinek mennyiségét, és lehetővé teszi, hogy a melanin kiválasztás folyamatában minden tényező szerepet játsszon a melanin kiválasztás vezető fényének megvilágításában, hogy a melanin ne veszítse el az útját. Ez az összetevő most hozzá kifejezetten ipsa kiváló önszabályozó fehérítő és revitalizáló krém.


Alapvető információk

Termék neve

Kálium-metoxicilát

Egyéb név

Kálium-2-hidroxi-4-metoxi-benzoát;Kálium 4-metoxi-salicilát;4-MSAK; 4 MSK

Specifikáció

99%

Megjelenése

Fehér kristályos por

Molekuláris képlet

C8H7KO4

Molekulatömegű

206.24

CAS-SZÁM

152312-71-5

Minta

Ingyenes ajánlat

Oldható

Víz

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Osztály

Gyógyszerészeti és kozmetikai

Szerkezeti képlet

Potassium 4-methoxysalicylate


Bevezetés

1.Kálium metoxiszalicilát korrigálhatja epidermális diszplázia, dyskeratosis és atrófia, és jelentős hatása tökéletesítése a keratinizációs folyamat, elősegítve a sima mentesítés a melanin; ugyanakkor elősegíti a hialuronos fehérjerészecskék növekedését és a szemcsés réteg megvastagodását. Elvékonyítja a stratum corneumot, felgyorsítja a keratinociták rétegezését, kisimítja és fehéríti a bőrt.

2.4-MSAKnem csak ugyanolyan hatással van a melanin termelés gátlása, mint a meglévő fehérítő hatóanyagok, hanem az a hatása, hogy beállítja a differenciálódás a keratinociták, és javíthatja a bőr állapotát, ahol a melanin hajlamos a túlzott lerakódás. Azt is megerősítette az emberi hatékonyság vizsgálatok, hogy ez is egy kiváló védekező hatása mesterségesen indukált pigmentáció ellen. Ezeknek a vizsgálatoknak az eredményei alapján a kálium-metoxicililátkot kvázi gyógyszertermékként fejlesztették ki, és Japánban szereztek engedélyt. A jogrendszer hasonló japán Koreában (funkcionális kozmetikumok), Kína (speciális célú kozmetikumok), és Tajvan (beleértve a gyógyászati kozmetikumok) is engedélyezett, mint aktív összetevők és kedvelt a globális fehérítő kozmetikumok piacán.Hot Tags: kálium metoxicillát, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztett, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like