Banner
Haza > hírek > Tartalom

OEM megrendelések sikeresen szállították!

Apr 20, 2016

Xi'an Fengzu Biológiai Technológiai Co., Ltd., mint az egyik professzionális kínai OEM szerviz gyártó, sikeresen gyártott és szállított két OEM megrendelést az amerikai és a dél-keleti piacokon április elején. Az ügyfelek meglepődtek az áru minőségétől és a sebességtől.

Március végén két OEM megrendelést kaptunk a délkelet és az amerikai piactól. Mivel a rendelési mennyiség mindegyike kevesebb mint 3000 db, a selyemnyomtatás a palackon nem költséghatékony az ügyfelek számára. Javasoltuk a címkét a palackon. Az ügyfelek megállapodtak, és biztosítják a címke és doboz tervezését. A minták és képek bemutatása után az ügyfelek megerősítették a címkét és a dobozt. Ezután elkészítettük az olajat és megvásároltuk az összes csomagolóanyagot. Végül elrendeztük az összeszerelés gyártását. Bár az összeszerelés során volt egy kis baleset, gyorsan megoldottuk a problémát, és a rögzített időn belül befejeztük a szerelést. A különböző piacok mennyiségére és jellemzőire alapozva a megfelelő szállítási módszert választottuk az ügyfelek számára. Mindkét ügyfelünk nagyon elégedett a munkával, és megerősíti, hogy velünk együttmûködik a közeljövõben.

Miután több mint 3 éves OEM termelési tapasztalat felhalmozódott, nagyobb bizalommal bízunk az OEM munkában. Hisszük, hogy a jövőben jobb OEM szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Back