Banner
Haza > hírek > Tartalom

Előnyei mirha illóolaj

Jul 27, 2020

myrrh essential oil

1. Bőrhatás

A mirha különleges jellege bizonyítja, hogy erős baktericid és gyulladáscsökkentő képességgel rendelkezik, gátolhatja a bőr gyulladását, és jó hatással van az arc akne és az ekcéma. Kéz fertőtlenítő vagy arc tisztító kevert mirha illóolaj nagyon hatékony az ellátás akne-típusú bőr.


2. Élettani hatás

Mirha funkciói pihentető izmok, aktiválja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmat, és elősegíti az izomnövekedést. Azt is kezeli a legtöbb gyulladás a szervezetben, mint például az üreges fekélyek és íny problémák. Mirha hasonló hatást tömjén, és különösen jó a légzési problémák, mint a megfázás, torokfájás, és az orr és a torok nyálkahártya, és a nők fizikai ellátás.


3. Pszichológiai hatás

Jó sterilizálása és fertőtlenítési hatása miatt a mirha hatékonyan stimulálhatja az idegsejteket, ezáltal fokozva az agy vitalitását és helyreállítva az élénk mentális állapotot. A megfelelő mennyiségű mirha illóolaj spray is élénkíti a szellem, eloszlatni a komor hangulat, és az emberek optimisták.


4. Egyéb hatások

Az antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai mirha illóolaj, hogy mirha illóolaj, mint a fő összetevője a legtöbb összetett illóolaj bőrápolási termékek.Ötvözi mirha illóolaj levendula illóolaj és testápoló hatékonyan javíthatja a bőr szerkezetét, hidratálja a bőrt, a harcot a ráncok és a harcot a szárazság; kamilla illóolaj kombinálva mirha illóolaj enyhíti a nők helyi gyulladás.


Lehet, hogy mély megértése Kína mirha illóolaj. Xi'an Fengzu Biological Techology Co., Ltd., mint mirha olaj szállító, már szenteli a nagykereskedelmi különböző monomer kedvező áron. Hosszú ideig tartó együttműködés, ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérését.


Back