Banner
Haza > Termékek >> Monomer

N, N-dimetil-glicin

FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Az N, N-dimetil-glicin (DMG) a glicin aminosav N-metilezett terméke. A babban és a májban található. Összehasonlító elemzésben használják más N-metilezett glicinekkel. Az N, N-dimetilglicint glicin alapú ionos folyadékok és emulgeálószerek kifejlesztésében, valamint szubsztrátként használják az aminosav-metil-transzferáz (ok) azonosítására, differenciálására és jellemzésére.


Alapvető infromáció

termék név

N, N-dimetil-glicin

Másik név

Dimetilglicin

Leírás

99% HPLC-vel

Kinézet

Fehér kristályos por

Molekulaképlet

C4H9NO2

Molekuláris tömeg

103.1198

CAS-szám

1118-68-9

EINECS-SZÁM

214-267-8

Alapértelmezett

EP vagy USP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Minta

Ingyenes ajánlat

Fokozat

Élelmiszer és orvosi

Szerkezeti képlet

N,N-Dimethylglycine


Funkció

1.N,N-A dimetilglicint (DMG) figyelemhiány, epilepszia, krónikus fáradtság szindróma (CFS), allergia, légzőszervi megbetegedések, fájdalom és duzzanat (gyulladás), rák, alkoholizmus és kábítószer-függőség okozta hiperaktivitási rendellenesség (ADHD) esetén alkalmazzák. a beszéd és a magatartás javítása az autizmus, az idegrendszer működésében, a máj működésében, az emberi oxigénfelhasználásban és a sportteljesítményben


2. A dimetilglicin (DMG) segít fenntartani a normál koleszterinszintet. Támogatja az immunrendszer működését és a szív- és érrendszeri funkciókat, valamint előnyös az agyműködés és a mentális élesség szempontjából is.


Vizsgálati jelentés

COA of N,N-dimethylglycine


Vizsgálat

You Might Also Like