Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Illóolaj

Tiszta mirhaolaj

Tiszta mirhaolaj
FZBIOTECH olajlista
Csevegj most

Termék részletek

A mirha egy természetes, aromás, nedvszerű gyanta vagy „gumi”, amely a Frankincense fához kapcsolódó, kicsi, tövises Commiphora myrrha fából származik.

A hagyományos kínai orvoslás szerint a mirha - vagy Mo Yao, ahogyan Kínában említik - az első feljegyzés Myrrh gyógyászati ​​használatáról Kínában 600-ban nyúlik vissza a Tang-dinasztia idején. A tiszta mirhaolaj és a rezinoid ma is releváns a fent említett felhasználások közül, és különösen kozmetikai alkalmazásokban, tisztító, világosító, nyugtató és fiatalító tulajdonságai miatt.


Alapvető infromáció

termék név

Tiszta mirhaolaj

Másik név

Mirhaolaj

Leírás

100% tiszta természetes

Kinézet

Barna vörös folyadék

Minta

20ML ingyenes ajánlat

OEM szolgáltatás

Igen

Kivonási módszer

Gőz desztilláció

Növényi rész

Gyanta

Eredet

Kína

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZIBOTECH

Fokozat

Élelmiszerek és kozmetikumok

Amikor a mirha gyantát oldószeres extrakciónak vetik alá, mirha illóolaj keletkezik. Azonban néha gőz desztilláción esnek át. A kapott olaj vastag és viszkózus volt, a sárgától a borostyántól a sötétbarnáig. Aromája meleg, száraz, fás, gyógynövényes és füstös.


Alkotóelemek

A mirha illóolaj fő kémiai alkotóelemei a következők: Terpének (Cadinene, Curzerene, (1,3) -Furanoeudesma-Diene, Lindestrene, Elemene, Germacrene).


Előnyök

1. A tiszta mirhaolajnak köptető hatása van, amely csökkentheti a légúti kellemetlenségeket, enyhítheti a megfázást, a köhögést, a torlódásokat, a hörghurutot és a köpetet.

2. Ez egy erős antioxidáns, amely megőrzi a bőr egészségét, elősegítve a felesleges foltok elhalványulását.

3. Összehúzó hatású az izmok megerősítésére, a bőr kisimítására és a relaxáció elősegítésére.

4. mirhaEssentiaolaj elősegíti a sebgyógyulást azáltal, hogy megvédi a sebet a fertőzéstől és a palliatív szövetgyulladástól


Hogyan kell használni ?

1. Adjon néhány csepp mirhaolajat a diffúzorhoz, amely a köhögés és megfázás tüneteinek megnyugtatásával támogatja a légzőrendszert.

2. Csak adjon néhány csepp olajat a vattapamacshoz, és kenje meg kitágult pórusokon, pattanásokon, fertőzéseken, foltokon, sebeken vagy sebeken.

3. Vigyen fel néhány cseppet a hideg borogatásra, és kenje be közvetlenül a duzzadt, fájó, gyengéd vagy fertőzött bőr bármely részére.

4. Egy természetes lábápolóhoz, amely megnyugtatja és kisimítja a száraz bőrkeményedés lábát a Myrrh használatával, keverjen össze 10 cseppet a mirha, a tömjén és a citrom illóolaj frakcionált kókuszolajjal.


Folyamatábra

Myrrh Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Myrrh Oil price.jpg


Vizsgálat

You Might Also Like