Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Minoxidil-szulfát

Minoxidil-szulfát
FZBIOTECH kozmetikai termékek listája
Csevegj most

Termék részletek

A minoxidil-szulfátot eredetileg magas vérnyomású gyógyszerként értékesítették, és ismert, hogy érdekes mellékhatásai vannak az emberi haj növekedésének fokozása vagy egyes esetekben súlyos hajhullás. A hajhullás és a hajhullás kezelései általában 5% -os megoldást jelentenek a férfiak számára és 2% -os megoldást nők számára.

Minoxidil

Alapinformációk

termék névMinoxidil-szulfátMásik névMinoxidil-szulfát por
LeírásTöbb mint 99%KinézetFehér por
MolekulaképletC9H15N5O4SMolekuláris tömeg289.31
CAS-szám83701-22-8EINECS-SZÁM635-997-7
AlapértelmezettUSP vagy EPTanúsítványokISO, Halal, FDA
OEM szolgáltatásIgenFokozatOrvosi és kozmetikai cikkek
Szerkezeti képletminoxidil sulfate

A minoxidil-szulfát vérnyomáscsökkentő értágító, és azt is állította, hogy lassítja vagy megállítja a hajhullást és elősegíti a haj növekedését. A többi hajhullási kezelés mellett vény nélkül is alkalmazható androgén alopecia kezelésére, de ha mérhető változásokon megy keresztül, a gyógyszer abbahagyását követően néhány hónapon belül eltűnik.


Funkció

A minoxidil-szulfát értágító gyógyszer, ami azt jelenti, hogy képes megnyitni az ereket. Eredetileg a magas vérnyomás kezelésére fejlesztették ki, azóta népszerűvé vált a hajhullás korai szakaszának kezelésére szolgáló gyógyszerként, miután az ápoló szakemberek észrevették a haj növekedésének növekedését mellékhatásként. Úgy gondolják, hogy a minoxidil-szulfát por a hajhagymák vérellátásának növelésével és a haj fejlődésének elősegítésével működik. Ez a gyógyszer általában vény nélkül kapható, és több márkanevet hordoz.


A minoxidil-szulfát vizsgálati jelentése

Minoxidil.jpg


Vizsgálat

You Might Also Like