Banner
Haza > Termékek >> Api

Melanotan II por

Melanotan II por
Csevegj most

Termék részletek

Az FZBIOTECH egy professzionális Melanotan II porgyártó és beszállító Kínában, és GMP és DMF tanúsítvánnyal rendelkezünk, amely a legjobb termékek versenyképes áron történő biztosítására szakosodott. Hosszú ideig tartó együttműködés céljából ingyenes minták állnak rendelkezésre. Mi' várjuk érdeklődését.

Melanotan II Powder

Alapinformációk

termék név

Melanotan II por

Másik név

MTII

Leírás

99%

Kinézet

fehér por

Molekulaképlet

C50H69N15O9

Molekuláris tömeg

1024.18

CAS-szám

121062-08-6

EINECS-SZÁM

1308068-626-2

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Orvosi és kozmetikai cikkek

Szerkezeti képlet

Melanotan II

Rövid bemutatkozás

A melanotan II a természetben előforduló melanokortin peptid hormon alfa-melanocita stimuláló hormon (α-MSH) szintetikus analógja. Ez azt mutatja, hogy afrodiziákum és melanin termelő (barnító) hatások klinikai vizsgálatokban és előzetes vizsgálatokban. Ez a vegyület az α-MSH ciklikus laktám-analógja, amelynek MTII nevű aminoszekvenciája van (Ac-Nle-c [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -NH2). De 2010-ig még mindig nincs olyan kormányzati gyógyszerszabályozó ügynökség, amely jóváhagyta volna bármely olyan vegyület használatát, amely Melanotan II peptideket tartalmaz.


Alkalmazás

A Melanotan II por a rosacea új kezelésévé vált az internet különböző rosacea támogató csoportjaiban.


A Melanotan I és a Melanotan II az alfa-melanocita stimuláló hormon (a-MSH) peptid hormon analógjai, amelyek hajlamosak a bőr barnulását kiváltani. További hatása van a nemi vágy fokozására.


Ez egy alfa-MSH analóg, amelyet klinikai vizsgálatokban használtak merevedési zavarok kezelésére. Az előzetes kettős-vak, placebokontrollált vizsgálatok kimutatták, hogy a melanotan szerepet játszik a merevedési zavarokban szenvedő férfi betegeknél az erekciós funkciók kiváltásában, de nincsenek kísérleti adatok a melanotan II működésének módjáról. Ez az első alfa-MSH agonista, amely perifériás injekció esetén penis erekciót vált ki.


Vizsgálati jelentés

Melanotan IIHot Tags: melanotan ii por, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like