Banner
Haza > Termékek >> Api

Liothyronine Sodium

Liothyronine Sodium
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapvető információk

termék név

Liothyronine Sodium

Másik név

3, 3, 5-Triiodo-L-thyronine.Na; T 3; nátrium-L-trijód-tironin; (S) -2-AMINO - 3 - [4- (4-HIDROXI - 3 - Jód-fenoxi) - 3, 5-dimetopenil] -propionsav-nátrium-só; NÁTRIUM (S) -2-AMINO - 3 - [4- (4-HIDROXI - 3 - Jód-fenoxi) - 3, 5-dimetopenil] -propionát; T 3 NÁTRIUMSÓ; Cyomel; tertroxin

Leírás

99%

Megjelenés

Fehér vagy törtfehér por

Molekuláris képlet

C 15 H 13 i 3 NNaO 5

Molekuláris tömeg

690.97

CAS NO.

55-06-1

EINECS NO.

200-223-5

Alapértelmezett

USP vagy EP

bizonylatok

ISO, Halal, az FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ajánlat

Strukturális képlet

55-06-1.png


Bevezetés

A Cytomel (T 3) felgyorsítja a zsírégetést. Iránymutatásként a legtöbb 12. 5 mcg / nap esetében ez egy konzervatív" kiegészítés" az adagolás típusa, amelyről úgy tűnik, hogy egyáltalán nincs kimutatható káros hatása a pajzsmirigy működésére. 2 5 mcg / nap GG-kvóta; kiegészítés-GG-kvóta; dózis, amelynek van bizonyos gátló hatása. 50 mcg / nap ésszerű és konzervatív dózis, természetesen gátló hatása nagyobb.7. 5 mcg / nap több problematikus területre jut; sok esetekben a napi 100 mcg csökken az izomméret és -erősség.

Ezek az adagok a legális tablettákban (például Cytomelben) szereplő T 3 -ra vonatkoznak. A folyékony készítmények gyakran instabilok, tehát a fenti adatok sok esetben nem egyeztethetők össze a folyékony termékek tapasztalataival, vagy ebben az esetben a folyékony termék egyidejű használata a stabilitási problémák miatt előfordulhat, hogy nem egyezik meg a különböző idők tapasztalataival.


felhasználások

A T 3 -et általában anabolikus szteroidokkal együtt alkalmazzák, mivel ez nagy hatással van az egész test anyagcseréjére. Fontos megérteni, hogy a T 3 metabolikus tulajdonságai megkülönböztethetetlenek - ez növeli az anyagcserét a zsírok, a szénhidrátok és a fehérjék egyaránt.

Ezért a T 3 egy meghatározott adaggal történő meghaladása növeli az izomvesztés kockázatát a megnövekedett fehérjeforgalom miatt.Anabolikus szteroidok és megfelelő étrend-kiigazítások alkalmazásával megelőzhető a T 3 által okozott izomvesztés, ami az anabolikus szteroidok nitrogénmegtartó és fehérjemegtakarító tulajdonságai miatt.


Hatások

A felhasználás céljától függetlenül a Cytomel&hatása általában megegyezik a pajzsmirigy-gyulladás kezelésében vagy a fizikai állapotok zsírtartalmának növelésében. Mindkét esetben a hormon funkciója megegyezik a a T 3 hormon. Mindkét embernek képesnek kell lennie arra, hogy elveszítse a zsírt, a kezdeti felhasználástól függetlenül. A hypothyreosisban szenvedő betegeknek normálabb anyagcserével kell rendelkezniük, ami elősegíti számukra a zsírtartalmat. Ez általában népszerű, mivel az egyének pajzsmirigybetegségek miatt nagy mennyiségű zsírt fogyaszthatnak. A teljesítménytudatos emberek számára a zsírégetés csak gyorsul.

Nem számít, milyen konkrét ok van a használatára, ez meg fogja gyorsítani az anyagcserét, továbbra is be kell tartania a diétát. A testzsír csökkentése érdekében több kalóriát kell elégetnie, mint amennyit elfogyaszt. Ha több energiát fogyaszt, mint az összes elégetett Cytomel, akkor tehetetlen lesz számodra. Mindazonáltal egy egyedi&teljesítménykörnyezetben, amely rendelkezik elegendő mennyiségű T 3 -ot termelt, azt tapasztalhatja, hogy most magasabb kalóriabevitelét képes magasabb szinten tartani, mint kalória nélkül, és továbbra is képes lefogyni.Ennek a terméknek köszönhetően a kalóriafogyasztási arány most emelkedett a túlzott T 3 hormon miatt.Vizsgálat

You Might Also Like