Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Laktoferrin fehérje

Laktoferrin fehérje
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A laktoferrin a test immunrendszerének egyik összetevője; antimikrobiális aktivitással rendelkezik (bakteriocid, gombaölő szer), és része a veleszületett védelemnek, főleg a nyálkahártyákon. Különösen antibakteriális aktivitást biztosít az emberi csecsemők számára. Kölcsönhatásba lép a DNS-sel és RNS-szel, poliszacharidokkal és heparinnal, és néhány biológiai funkcióját mutatja komplexekben ezekkel a ligandumokkal.


Alapvető információk

Termék neve

Laktoferrin fehérje

Egyéb név

Laktoferrin

Specifikáció

98%

Megjelenése

Világos sárga por

Molekuláris képlet

C141H24N46O29S3

Molekulatömegű

/

CAS-SZÁM

146897-68-9

EINECS-szám

/

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ajánlat


Rövid bevezetés

A laktoferrin (LF), más néven laktotranszferin (LTF) a transzferin család multifunkcionális fehérjéje. Ez egy gömb alakú glikoprotein, amelynek molekuláris tömege körülbelül 80 kDa, amely széles körben képviselteti magát a különböző szekréciós folyadékok, mint például a tej, nyál, könnyek, és az orrváladék. A PMN-ek másodlagos granulátumaiban is jelen van, és néhány acinaris sejt kiválasztódik. Meg tisztítható tejből vagy rekombinánsan. Az emberi kolosztrum ("első tej") koncentrációja a legmagasabb, ezt követi az anyatej, majd a tehéntej (150 mg/L).


Előnyök

A laktoferrin a veleszületett immunrendszerfehérjék összetétele . A vas kombinálásának és szállításának fő funkciói mellett az antibakteriális vas, a víruskereső, a parazitákkal szembeni ellenállás, a katalizálod, a rák megelőzésére és a rák elleni küzdelemre, az allergiára és a sugárvédelemre is alkalmas.

1.Antimikrobiális aktivitás

2.Antivirális aktivitás

3.Gombaellenes tevékenység

4.Milk fehérje receptorok vas

5.Cisztás fibrózis


Hot Tags: laktoferrin fehérje, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztett, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like