Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Laktobionsav szérum

Laktobionsav szérum
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A laktobionsav szérum a laktóz oxidált formája, amely a tejből származik," - mondja Doft." Mivel a laktobionos nagyobb molekula, mint a glikolsav, ezért nem hatol be annyira a bőrbe, ezért kevésbé erősnek és kevésbé irritálónak tekinthető." Vagy ahogy Bhanusali megfogalmazza, a' egy polihidroxi-sav, amely általában nem irritáló, és kiváló nedvesítőszerként működik, amely segíti a bőr hidratálását és duzzadását." A nedvesítő szerek vonzzák és elnyelik a nedvességet akár a levegőből, akár a bőrből, miközben a bőr&# 39 felületét hidratálják.


Alapinformációk

termék név

Laktobionsav szérum

Minta

Ingyenes ajánlat

Leírás

99%

Kinézet

Fehér vagy csaknem fehér por

Molekulaképlet

C12H22O12

Molekuláris tömeg

358.3

CAS-szám

96-82-2

EINECS-SZÁM

202-538-3

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Gyógyszerészeti

Szerkezeti képlet

Lactobionic acid


Bevezetés

A Doft és az Omorovizca szerint a laktobionsav bőrre gyakorolt ​​előnyei számtalanak. Ezek magukban foglalják a savak szokásos hatásait, de némelyik csak a laktobionsav gyengéd természetére jellemző.


Hámlasztók: MertLaktobionsav szérumPHA, funkciója az elhalt hámsejtek legkülső rétegének gyengéd hámlása és eltávolítása a bőrön, de a nagyobb méret miatt gyengédebbnek tekinthető, mint az AHA-k, ami korlátozza a bőr behatolását." Ez azt jelenti, hogy a&# 39 felületének sekély rétegei hámlást szenvednek, ami kiváló lehetőség a hámlasztásra az érzékeny bőrűek számára," - mondja Ho.

Véd a napsugárzás ellen: Egy tanulmány szerint a laktobionsav szavak elnyomják a GG-t, a mátrix metalloproteináz enzimatikus aktivitása, a&ezáltal segít megvédeni a további napkárosodástól.

Elég elegendő az érzékeny bőrre: Ahogy Ho fent megjegyzi, a laktobionsav gyengéd hámlasztó, így ideális mindennapi használatra (különösen azok körében, akik nem képesek erősebb savakat, például AHA-kat kezelni).


Világosabbá teszi a bőrt: A megnövekedett sejtforgalom miatt a felhalmozódás megelőzése érdekében minden bőrtípusnál világosabb bőrtónust eredményez.


Csökkenti a vonalakat: Kiegyenlíti a bőr tónusát is, beleértve a finom vonalak és ráncok csökkent megjelenését.


Fakulnak a sötét jelek: A laktobionsav segít a hegek és a hiperpigmentáció csökkentésében is.


Segít a hidratálásban: A megnövekedett elasztin és kollagén jobb hidratáláshoz vezet.


Sűrűbb bőr: Kutatások kimutatták, hogy a laktobionsav használata GG-szinthez vezet; jelentősen javulnak a klinikailag osztályozott paraméterek, jelentősen csökken az enyhe, már meglévő irritáció, és jelentősen megnő a bőr feszessége és vastagsága."


Vizsgálati jelentés

Lactobionic Acid


Hot Tags: laktobionsav szérum, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like