Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Carrier olaj

100 Tiszta Jojoba olaj

100 Tiszta Jojoba olaj
FZBIOTECH olajlista
Csevegj most

Termék részletek

Származó magok a Simmondsia chinensis botanikai, a folyadék közismert nevén Jojoba olaj nem igazán egy olaj, hanem egy folyékony viasz észter. Ma, 100% tiszta Jojoba olaj nagyrészt ismert és használt hipoallergén kozmetikai előnyöket. Az egészséges bőr és haj növekedéséhez szükséges szinte összes vitaminból és ásványi anyagból áll, és továbbra is bizonyítja hatékonyságát a legérzékenyebb bőrön. Tiszta Jojoba olaj bizonyította számtalan előnye, mint például a képességét, hogy hidratálja, miközben tisztító és ellenőrző olajtermelés, a képességét, hogy javítsa a megjelenését és hangulatát a bőr és a haj, és az a képessége, hogy csökkentsék a megjelenését és hangulatát irritáció és a nem kívánt jelek.

100 pure jojoba oil

Alapvető infromáció

Termék neve

100 Tiszta Jojoba olaj

Egyéb név

Jojoba olaj

Specifikáció

100%, tiszta természetes

Megjelenése

Világos sárga folyadék

Minta

20ML ingyenes ajánlat

OEM szolgáltatás

igen

Extrakciós módszer

Hidegen sajtolt

Növényi rész

Vetőmag

Eredetű

Kína

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZIBOTECH között

Osztály

Élelmiszer-és kozmetikai


Bevezetés

100 Pure Jojoba olaj egy tiszta, arany színű, telítetlen folyékony viasz illat a vagy zsíros érzem. A Jojoba olaj kémiailag folyékony viasz, nem olaj, azaz nem folyékony zsír, nem triglicerid, mint minden más növényi olaj. Nincs glicerin gerince jojoba kémiai szerkezete, mint a zsírok és olajok. Jojoba olaj ad kevés vagy egyáltalán nem kalóriát, ha fogyasztják, mivel nincs nagy mennyiségű zsírsavak, amelyek általában a szerkezet a zsírok és olajok. Ez a folyékony viasz marad kenőanyag az emésztőrendszerben, és határozottan nincs koleszterin.


Funkció

Mivel viaszészterekből áll, rendkívül stabil anyag, és nem könnyen romlik, és a szerkezet nagyon hasonlít a saját bőrfaggyújához, így kiváló hidratáló és ideális minden bőrtípusra.

100 tiszta Jojoba olaj található, mint egy adalékanyag számos kozmetikai termékek, különösen a forgalmazott, hogy készült természetes alapanyagokból. Különösen az ilyen termékek általában tartalmazó jojoba krémek és hidratáló, haj samponok és kondicionálók. Vagy a tiszta olaj maga lehet használni a bőr, haj, vagy a kutikulák.

Tartalmaz misztikus sav, amely szintén gyulladáscsökkentő intézkedéseket, és mivel van egy hasonló összetételű, hogy a bőr saját olajok, gyorsan felszívódik, és kiválóan alkalmas száraz és érett bőr, valamint a gyulladt körülmények között.

Ha egy jó tápláló összetevő szükséges hajápolás, azt is néha hozzá a kereskedelmi hajápolási termékek, de mivel a költségek jojoba olaj, a mennyiség így is alacsony.

Ez a legtöbb esetben használható akne bőrön gond nélkül, mert segít, hogy ellenőrizzék akne, ez is egy antioxidáns - így az olaj nem válik avas, és megakadályozhatja avasodás más olajokban. Ezt fel lehet használni tiszta masszázs, vagy lehet keverni más hordozó olajok.


Vizsgálati jelentés-tól Jojoba Olaj

Megjelenése

Élénk sárga folyadék

Szag

nagyon könnyű szag,halvány jellemző

Fajsúly

0.852-0.869

Törésmutató 20°c

1.4600-1.4860

Jód index

79-90

Savas index (mg KOH/g)

1.

Elszappanosítási index (mg KOH/g)

88-96

El nem szappanosítható anyag (g/100mg)

max 55%

Peroxid index(meq. O2/kg)

legfeljebb 2

Zsírsav összetétele:

Plamitinsav(C 16:0)

Plamitoleic sav(C 16:1)

Olajsav(C 18:1)

Gadolsav(C 20:1)

Behenic sav(C 22:0)

Erukasav(C 22:1)

Nervonic sav(C 24:1)

Mások

 

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>



Folyamatábra

Jojoba Oil.jpg

pure jojoba oil

100% pure jojoba oil



Vizsgálat

You Might Also Like