Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a Vc etil-éter, etil-aszkorbinsav, felhasználások és előnyök

May 19, 2017

A Vc etil-éter másik neve az etil-aszkorbinsav, természetesen előforduló, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező szerves vegyület. Ez egy fehér szilárd anyag, de a szennyezett minták sárgásak lehetnek. Jól oldódik vízben, hogy enyhén savas oldatokat kapjon. Az aszkorbinsav a C-vitamin egyik formája ("vitamer"). Eredetileg L-hexuronsavnak nevezték, de amikor azt találták, hogy C-vitamin aktivitást mutat az állatokban (a "C-vitamin" vitaminaktivitásként határoznak meg, nem azután, hogy egy adott anyag), a javaslatot átnevezték. Az új név, az aszkorbinsav, a C-vitaminhiány által okozott betegség (a "nem") és a scorbutus (scurvy), a glükózból származó sok betegségből származik. de az emberek táplálkozásuk részeként igénylik. Az olyan más gerincesek, akik nem képesek aszkorbinsav előállítására, magukban foglalják a főemlősöket, tengerimalacokat, teleost halakat, denevéreket és néhány madarat, amelyek mindegyike táplálkozási mikrotápanyagként (azaz vitamin formájában) szükséges.

Az etil-aszkorbinsav felhasználása

Az etil-aszkorbinsavat elsősorban gyógyászati célokra használják más terápiás célokra. Szintén jó egészségügyi termékként nyersanyag a tabletták vagy kapszulák számára. Népszerű nyersanyag a bőrfehérítő kozmetikumok számára. Ezenkívül magánszemélyes egészségügyi ellátáshoz is használható. Az olaj és a vízbarát tulajdonságai miatt nagyon kényelmes a recept alkalmazása. Széles körben használják a gél, a lényeg, a krém, a krémfehér folt, az öregedésgátló és más bőrápolási termékek.

A C-vitamin származékaként az etil-aszkorbinsav olyan előnyöket nyújt, mint a bőr fényesítése, az antioxidáns aktivitás és a bőr kondicionálása. Az etil-aszkorbinsav előállításának módja segít a molekula stabilitásának megőrzésében, miközben megtartja a C-vitamin tulajdonságait. A C-vitamin az öregedésgátló bőrápolás egyik legfontosabb vitaminja. Számos termékben megtalálható, beleértve a hidratálószereket, szérumokat, arcmosókat és célzott kezeléseket, amelyek a foltok, a sötét foltok és a szem alatti körök javítására összpontosítanak. A C-vitamin táplálékkiegészítőkön és citrusféléken keresztül fogyasztható, azonban nagyon erős összetevő. A C-vitamin előnyeit a kutatók alaposan dokumentálták, és továbbra is az egyik leghatékonyabb összetevő a bőrsejtek helyreállításáért.

A Vc etil-éter előnyei

1. gátolja a tirozináz aktivitást és gátolja a melanin képződését, a redukáló melanin színtelen, rendkívül hatékony bőrfehérítés.

2. A kollagén szintézis bőrrétegébe közvetlenül bekapcsolódó VC-éter és a bőrsejt-aktivitás javítása, a kollagén fehérje növelése, így a bőr kitöltése rugalmasvá válik, a bőr sima és finom.

3.A kozmetikumok kiváló antioxidáns hatásúak, biztosítják, hogy a VC, a VC relatív értelemben vett VC etil-éter használata nagyon stabil és nem változtatja meg a színt. Tényleg elérjük a fehérítő hatást.

4.potent anti-bakteriális gyulladáscsökkentő, gyulladás okozta japán fény.

5. a lipofil és hidrofil struktúra megtartása, könnyen bőrelnyelő képessége elérheti a dermist.

Hol lehet megvásárolni az etil-aszkorbinsavat?

Lehet, hogy mélyen megérti az etil-aszkorbinsavat. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.



Back