Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a nátrium-diklór-acetát: felhasználás, előnyök és online bevásárlóközpont

Apr 06, 2017

A nátrium-diklór- acetát a diklór-ecetsav nátrium-sója. Ez egy fehér színű, vízben kristályos porban oldódik. A kémiai képlet Cl2CHCOONa. Ugyanaz az aktív anioncsoport, mint a DCA, de semleges pH. Ez egy egyszerű molekula, amely számos alkalmazással rendelkezik. A laboratóriumok és az egyetemek általában kutatási célokra és különböző vegyületek előállítására szolgáló reagensként használják.

A nátrium-diklór-acetát (CAS-szám: 2156-56-1, 218-461-3) nem szabadalmaztatott, nincsenek korlátozások, ezért eladható és szállítható szabályozások nélkül.

A nátrium-diklór-acetát , amelyet egyszerűen diklór-acetátnak vagy DCA-nak neveznek, diklór-ecetsav pufferolt formája. Ez a szintetikus kémiai vegyület figyelemre méltó, mivel rák kezelésére némi potenciált mutat. A diklór-ecetsav pufferolt formája nem sav, és szájon át, égés nélkül. A nátrium-diklór-acetát nem egy FDA által jóváhagyott gyógyszer, ezért gyógyszerkészítményként nem áll rendelkezésre könnyen. Konzultáljon orvosával, ha érdekli a potenciális kezelés, amely még a korai kutatási szakaszban van.

A nátrium-diklór-acetát por alkalmazása

A nátrium-diklór-acetát egyetlen megerősített orvosi felhasználása a szemölcsök és más bőrnövekedések eltávolítására szolgál az American Cancer Society szerint. A kutatók azt vizsgálták az embereken, hogy csökkentsék a tejsav-felhalmozódást, vagy a tejsavas acidózist, ritka betegségekben, amelyek metabolizálódnak, vagy súlyos fejsérülések és malária okozta. Ennek a lehetséges kezelésnek a problémái voltak a mellékhatások.

A nátrium-diklór-acetát előnyei

A nátrium-diklór- acetátot a szemölcsök és más bőrnövekedések eltávolítására használják az American Cancer Society szerint. A kutatók azt vizsgálták az embereken, hogy csökkentsék a tejsav-felhalmozódást, vagy a tejsavas acidózist, ritka betegségekben, amelyek metabolizálódnak, vagy súlyos fejsérülések és malária okozta.

Hol vásárolható nátrium-diklór-acetát?

Lehet, hogy mélyen megérti a nátrium-diklór-acetát port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back