Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a kolin-glicerin-foszfát / alfa-GPC

Mar 31, 2017

Az L-alfa-gliceril- foszforil-kolin (alfa-GPC, kolin-alfoszcerát) az agyban és a tejben található természetes kolinvegyület. Ez is egy paraszimpatimetimetikus acetil-kolin prekurzor, amely potenciálisan lehet Alzheimer-kór kezelésére, és nootróp táplálék-kiegészítőként szolgál a memória és a megismerés fokozására.

Az L-a-glicerin-foszfatidil-kolin (alfa-GPC) a legegyszerűbb foszfolipid, és a közbenső metabolit a kolin útvonalban. Ezenkívül a GPC szerves ozmolitként szolgál a vesében, és szerepet játszhat a spermiumok mozgékonyságában. Az étrendben általában alacsony mennyiségben kerül forgalomba.

Az Alpha GPC használata

Az egyetlen megerősített orvosi alkalmazás az Alpha Glycerylphosphorylcholin számára a szemölcsök és más bőrnövekedések eltávolítására szolgál az American Cancer Society szerint. A kutatók azt vizsgálták az embereken, hogy csökkentsék a tejsav-felhalmozódást, vagy a tejsavas acidózist, ritka betegségekben, amelyek metabolizálódnak, vagy súlyos fejsérülések és malária okozta. Ennek a lehetséges kezelésnek a problémái voltak a mellékhatások.

Elméletek / A spekuláció

Az Alberta Egyetem orvosai az ACS szerint kutatják a rákos sejtekben a mitokondriumokat. A mitokondriumok apró funkcionális struktúrák minden sejtben. A laboratóriumban a kóros mitokondriumok úgy tűnt, hogy a rákos sejteket életben tartják. Mivel az alfa-gliceril-foszforil-kolin befolyásolhatja egy fontos enzimet a mitokondriumokban, a kutatók elmondták, hogy normalizálhatja a rákos sejtekben működő mitokondriumokat, amelyek nem rákosak lehetnek.

A kolin-alfoszcerát hatásai

Az Alberta Egyetem kutatója által a "Cancer Cell" 2007 januárjában kiadott tanulmánya kimutatta, hogy a diklór-acetát lelassította a rákos sejtek növekedését egy laboratóriumi edényben, és hogy az ezzel az anyaggal kezelt patkányok sokkal lassabb daganatos növekedést tapasztaltak, mint a nem ivóvérűek ilyen típusú víz. Az Alberta Egyetem honlapja elmagyarázza, hogy a diklór-acetát nem befolyásolja a nem rákos szöveteket, ellentétben a legtöbb kemoterápiával.

A kolin-alfoszcerát sajátosságai

A "Ráksejt" tanulmány kimutatta, hogy a diklór-acetát megöli az agy, a mell és a tüdőrák sejtjeit. Az ACS által végzett további laboratóriumi és állatkísérletek azt jelzik, hogy a nátrium-diklór-acetát hatással van bizonyos ráktípusokra. A sugárzás hatékonyabbnak tűnik a prosztataráksejtek ellen, ha már diklór-acetátnak volt kitéve. A patkányok mellráksejtjei nem terjedtek el annyira, ha a patkányoknak ezt az anyagot kapták, és enyhén vagy közepesen invazív endometriális rákos sejtek voltak hajlamosabbak a diklór-acetát hatásának kitéve.

A kolin-alfoszcerát biztonsága

Az Egyesült Államokban csak a nátrium-diklór-acetát-kutatásban résztvevő orvosok szerezhetik be azt jogszerűen, mert nem egy jóváhagyott gyógyszer vagy kiegészítő. Lehet, hogy az emberek részt vehetnek a klinikai vizsgálatokban a kezeléssel, és néhányan az ACS szerint online kaptak. Az ACS figyelmeztet arra, hogy egyes szállítók csak ipari vagy műszaki minőségű alfa-gliceril-foszforil-kolint értékesítenek, amely nem ugyanazokkal a minőségi előírásokkal rendelkezik, mint a gyógyszeripari osztály. Az alfa-gliceril-foszforil-kolin szintén számos mellékhatással jár, beleértve az idegkárosodást, amely gyengeséget és zsibbadást, májkárosodást és alacsony vércukorszintet eredményez. Emellett egyes állatkísérletek azt mutatják, hogy a diklór-acetát májrákot okoz.

Hol lehet megvásárolni az alfa-gliceril -foszforil- kolint / alfa-GPC-t?

Lehet, hogy mélyen megérti az alfa-gliceril -foszforil- kolint / alfa-GPC-t. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back