Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a Prilokain por a mellékhatásokat használja

Apr 13, 2017

A prilokain az aminosav típusú helyi érzéstelenítő, amelyet először Claes Tegner és Nils Löfgren készít. Az injekciós formában (Citanest kereskedelmi név) gyakran használják a fogászatban. Gyakran kombinálják a lidokainnal, mint lokális készítmény dermális érzéstelenítéshez (lidokain / prilokain vagy EMLA), olyan állapotok kezelésére, mint a paresztézia. Mivel alacsony kardiális toxicitása van, általában intravénás regionális érzéstelenítésre használják.

Prilokain por felhasználása

A prilokain csak olyan személyekben található, akik ezt a gyógyszert használták vagy vették. Ez egy helyi érzéstelenítő, amely farmakológiai szempontból hasonló a lidokainhoz. Jelenleg leggyakrabban fogászati érzéstelenítéshez használják. (Az AMA Drug Evaluations, 1992, 165. o.) A prilokain a neuronális sejtmembránon lévő nátriumcsatornákra hat, korlátozva a rohamaktivitás terjedését és csökkenti a rohamok terjedését. Az antiarrhythmiás hatásokat a Purkinje szálakban lévő nátriumcsatornákra gyakorolt hatások közvetítik.

Lidokain Prilokain helyi mellékhatásai

Ha az allergiás reakció bármelyik jele van, kapjon sürgősségi orvosi segítséget: csalánkiütés; nehéz légzés; arc, ajkak, nyelv vagy torok duzzanata.

Azonnal forduljon orvosához, ha van:

1.veszélyes égés, szúrás vagy irritáció a gyógyszer alkalmazásakor;

2. duzzadás vagy bőrpír;

3.gyógyulás utáni szédülés vagy álmosság;

4.konfúzió, homályos látás, csengés a fülében;

5. bőrfelület vagy lila megjelenés a bőrről; vagy szokatlan hőmérsékletérzet.

Hol vásárolható Prilocaine por?

Lehet, hogy mélyen megérti a Prilocaine port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back