Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a Pregabalin használt hatásosságát, mellékhatások, és vásárolni

Apr 11, 2017

Pregabalin, többek között Lyrica márkanév alatt forgalmazott, egy gyógyszert kezelésére használt epilepszia, neuropátiás fájdalom, fibromyalgia, és generalizált szorongás. Epilepszia használják, mint egy add-on terápia parciális rohamok, vagy a másodlagos általánosítás, felnőttek nélkül. Néhány off-label használja a pregabalin közé tartozik a nyugtalan láb szindróma, migrén, a szociális szorongásos zavar és az alkohol visszavonása. Ha úgy tűnik, nem befolyásolja a fájdalom műtét után, de csökkentheti a használja opioidok műtét előtt.

Pregabalin használatos

Kezelésére fibromyalgia vagy idegi fájdalom okozta bizonyos feltételek mellett (pl. zsindely, diabetikus idegi problémák, gerincvelő sérülés). Is használják más gyógyszerekkel kombinálva, bizonyos típusú rohamok kezelésére. Azt is használt egyéb feltételek, az orvos által meghatározott.

Pregabalin porpedig egy görcsoldó ügynök neuropátiás fájdalom. Nem ismert, pontosan hogyan pregabalin működik. Úgy gondolják, hogy kötődnek bizonyos területeken az agyban, ami segít csökkenteni a rohamok, idegi fájdalom és a szorongás.

Hogyan kell használni a pregabalin

Olvassuk el a gyógyszeres kezelés, valamint amennyiben rendelkezésre áll, a beteg használati utasítás a gyógyszerészét, mielőtt elkezd használ pregabalin, és minden alkalommal kapsz egy utántöltő. Ha bármilyen kérdése kapcsolatos tájékoztatásra, konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészét.

Hogy ezt a gyógyszert szájon át, mint az orvos utasítása szerint, általában 2-3-szor egy nap étellel vagy anélkül. Adagolás alapján a betegsége, a veseműködés és a kezelésre adott válasz.

MELLÉKHATÁSOK FIGYELMEZTETÉS

Antiepileptic gyógyszerek összefüggésbe hozták a fokozott öngyilkossági gondolkodás és viselkedés. Bárki figyelembe véve, Antiepileptikum felhasználásának egyensúlyt kell ezt a kockázatot, az öngyilkosság, a klinikai szükséges. Betegeknél, akik elindultak a kezelés klinikai romlik, öngyilkossági gondolatok vagy viselkedés szokatlan változásai szorosan figyelni kell.

Hol lehet vásárolni Pregabalin por?

Lehet por Pregabalin mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína szakmai beszállító monomer, már áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back