Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a poliglutaminsav / γ-PGA

Mar 24, 2017

A poliglutaminsav (PGA) az aminosav glutaminsav (GA) polimerje. Gamma PGA (Poly-y-glutaminsav, γ-PGA) - az a forma, ahol a peptidkötések a GA aminocsoportja és a GA oldallánc végén lévő karboxilcsoport között vannak - a japán étel fő összetevője. natto. A gamma PGA-t bakteriális fermentáció képezi.

A poli (y-glutaminsav) (PGA) vízoldható, anionos, biológiailag lebontható és ehető biopolimer, amelyet a Bacillus subtilis gyárt. Különböző potenciális alkalmazási lehetőségeket kínál élelmiszerekben, gyógyszerekben, egészségügyi, vízkezelési és egyéb területeken. A PGA gyártása már ipari méretekben is megtörtént. A szakirodalomban számos tanulmányt írtak le a PGA fermentációs termeléséről, a feldolgozásról és a PGA jellemzéséről. Ez a felülvizsgálat friss információkat szolgáltat a PGA fermentációs termeléséről különböző baktériumtörzsekkel, valamint a fermentációs körülmények és a tápanyag komponens hatása a PGA termelésére víz alatti és szilárd állapotú fermentációban. Tartalmazza a PGA termelésének fokozására szolgáló géntechnológia alkalmazására vonatkozó információkat, a PGA termelésére vonatkozó kinetikai vizsgálatokat a víz alatti fermentációban, valamint a PGA visszanyerését és tisztítását. Kísérletet tettek a PGA jelenlegi és potenciális alkalmazásainak felülvizsgálatára is. Ez a felülvizsgálat hozzájárulhat e kereskedelmi és tudományos szempontból érdekes biopolimer továbbfejlesztéséhez.

A Poly-L-glutaminsav előnyei:

1.Glutamin segíthet az izomnövekedésben

2.Glutamin növelheti az erőt

3.Az immunrendszer üzemanyagaként a glutamin fokozhatja az immunrendszer működését

4.Glutamin alkalmazható a gasztrointesztinális lumen sejtek alapvető energiaforrásaként

5.Glutamin javíthatja az agy működését

6.Glutamin javíthatja a szervezet antioxidáns kapacitását

7. A glutamin elősegítheti a fehérje metabolizmusát

8. A glutamin megtarthatja a súlyos akut pancreatitis betegek bél permeabilitását, csökkentheti a bélbaktériumok transzlokációjának előfordulását, elnyomhatja a gyulladásos mediátor felszabadulását, csökkentheti a test stresszválaszának szintjét

9. A glutamin biokémiai kutatásokhoz használható, mint baktériumok.

Hol lehet megvásárolni a poliglutaminsavat (γ-PGA)?

Lehet, hogy mélyen megérti a poliglutaminsavat. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back