Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a foszfatidil-szerin (PS) -hina szállító FZBIOTECH

Jul 25, 2017

A foszfatidil-szerin por egy foszfolipid komponens, és az egyetlen legfontosabb építőelem tápanyag az egészséges, élő és funkcionális agysejtekhez. A PS táplálékkiegészítése javíthatja a memória, a tanulás, a koncentráció, a koordináció és a hangulat csökkenésének tüneteit. Az FZBIOTECH-nak három foszfatidil-szerin van, 20%, 50% és 70%.

A foszfatidil-szerin (PS) por a foszfolipidek nevű vegyületek közé tartozik, de sokan nem veszik észre, hogy ez az eredeti foszfolipid. A foszfatidilserint először 1847-ben fedezte fel egy francia tudós, aki a csirkemellben található lecitin alegységeit vizsgálta. Ez a hosszú történelem kevéssé tette a foszfatidil-serin általános ismertségét, de természetesen a természetes összetevők mély integrációjának volumeneiről beszél. A foszfatidil-szerin különösen hasznos a sejtmembránok építésében, mivel foszfolipid jellegéből adódóan képes egy kétrétegű szerkezetet kialakítani. Ez a kettős tisztaságú szerkezet a sejtek belsejében a kulcs a sejtfunkció és a kommunikáció szabályozásához az egész szervezetben. A mainstream tudatosság hiánya ellenére egy 2010-es tanulmány megállapította, hogy a foszfatidil-szerin, a foszfatidil-kolin és a Ginko Biloba a három leggyakrabban ajánlott termék a kognitív hanyatlás megakadályozására.

A foszfatidil-szerinisz különösen magas koncentrációban található az agyadban, és a neurális sejtmembránokban található összes foszfolipid közel 15% -át teszi ki. Figyelembe véve, hogy ez a vegyület milyen fontos szerepet játszik az agysejtek egészségében és funkcionalitásában, nem csoda, hogy elismerése nagy része a neurodegeneratív betegségek vizsgálatából származik. Kimutatták, hogy a foszfatidil-szerin előnyös az Alzheimer-kór korai stádiumában szenvedőknek, valamint az idősek körében az általános kognitív funkciók. A foszfatidil-szerin megfelelő szintjének megőrzése a mentális egészség megőrzésének egyik leggyakoribb megközelítésének tekinthető. A foszfatidil-serint nagy mennyiségben találjuk meg a szójaban, mint a foszfatidil-kolint. Egyéb források közé tartozik a tehén agy, makréla és csirke szív. Ismert, hogy a napraforgó kereskedelmi szempontból életképes foszfatidil-szerinforrás, és az utóbbi években népszerű forrássá vált.

Hol lehet megvásárolni a foszfatidilserint?

Lehet, hogy mélyen megérti a foszfatidil-szerint (PS). Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint egy kínai professzionális foszfatidil-szerin-szállító, a különböző monomereket kedvező áron kínálja. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back