Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az Oyster peptid? Előnyök és felhasználások

May 24, 2017

Az osztriga-peptidet osztriga-fehérjeporból extraháljuk, majd egy specifikus enzim és kis peptid, amelyet kis peptidanyag-technológia előállítására irányítunk.

Az osztrigák nemcsak fehérjében gazdagok, hanem megfelelő nyomelemek (például kalcium, vas, cink, szelén, mangán, réz stb.) És a taurin, valamint a taurin aránya. egyedülálló tengeri élet a különböző tápanyagok.

Az osztriga-peptidpor előnyei

1. A máj méregtelenítése

Az osztriga taurinban lévő peptid elősegítheti az epe kiválasztását, kizárhatja a neutrális zsír felhalmozódását a májban és javítja a máj méregtelenítését.

2. A szexuális funkció javítása

Az osztriga peptid számos spermium nélkülözhetetlen arginint és cinket tartalmaz. Az osztriga peptidek javíthatják a szexuális funkciót. A szexuális diszfunkció, az impotencia, a megnagyobbodott prosztata, a nemi szervek hypoplasia és más férfi betegségek, sok esetben az elégtelen ólom-ázsiai ok miatt.

3. A torlódások tisztítása

A zsúfoltság által termelt ateroszklerózis osztriga peptidek és az ebből adódó indukált angina pectoris, miokardiális infarktus, agyi infarktus jótékony hatása megelőzhető.

4. Fáradtság

A máj működését javító aminosavakat tartalmazó osztriga peptidben gátolják a tejsav felhalmozódását, és segítenek felgyorsítani a gyógyulást és a fizikai fáradtságot. Ezen túlmenően a taurin és az osztriga glikogén peptid nemcsak a fizikai fáradtság helyreállítását, hanem a gyógyulás helyreállításának mentális fáradtságát is elősegíti, felismerték az endogén depresszió javulásának és a látás helyreállításának szerepét.

5. Szépség

Az osztriga megakadályozza a száraz bőrt és elősegíti a bőr anyagcseréjét, a bőr melanin bomlását, finom rózsás bőrt hoz létre. Mivel elősegítheti a hormonok kialakulását és szekrécióját, a fiziológiai korrekció, a terhesség tünetei, a menopauzális rendellenességek, szintén jó hatással vannak. Ezen túlmenően az osztriga jód és triptofán segíthet egy gyönyörű fekete haj növekedésében.

6. Javítsa az immunrendszert

Az osztriga peptid étkezés után a szervezetben a glutation szintézise lesz, távolítsa el az aktív oxigén testét, javítja az immunitást, gátolja az öregedést. Eközben az Arsenitot nem csak a sejtek öregedésének gátlására vezeti, hanem az anyagcserét is elősegíti.

Oyster peptid por felhasználása

Az osztriga kivonat por az egészségügyi termékek területén kerül felhasználásra, mivel többszörös farmakológiai hatása miatt az osztriga kivonat por az egészségügyben is használható. Például a látás, a stresszellenes szerep javítása, az öregedés elleni küzdelem, a zsírhústartalom csökkentése az agybarna, antibakteriális, antiprobisztikus hatása és a sebgyógyító hatás elősegítése, az immunitás javítása, a szív-szisztolés erők hatásának javítása, a nyilvánvaló növekedés a fityma mirigy, a sperma kapszula, a prosztata, növeli a herék súlyának súlyát.

Hol kapható Oyster Peptide Powder?

Lehet, hogy mélyen megérti az Oyster Peptide Powder-t. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back