Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a Melatonin?

May 27, 2017

MelatoninEz a természetes hormon a test titokban, hogy segít fenntartani a wake-alvási ciklus (más néven "biológiai óra"). A wake-alvási ciklus az a folyamat, az alvás és az ébrenlét; emberben ez átlagosan 8 órás éjszakai alvás és nappali aktivitás 16 óra. Melatonin por is készült szintetikusan és rendelkezésre nélkül kapható, mint egy over-the-counter (OTC) étrend-kiegészítő az USA-ban

Melatonin.jpg

Endogén melatonin kiadás (a melatonin által a testünk) növekszik minden nap, sötétség, 11: 00-3: 00: nagyjából 200 pikogrammtól (pg) per mL között tetőzik válaszul. Éjszakai melatonin hormon szintje is nagyjából 10-szer magasabb, mint napközben. Szintje meredeken előtt napvilág, és alig észlelhető, a nappali órákban. Felemelkedését és bukását az endogén melatonin szint ébresztési jelet, és alszik idő, ismert, mint a cirkadián ritmus.


Természetes melatoninszekréció a triptofán aminosav, közvetítő szerepet tölt be, szerotonin kezdődik, és aztán mentesít a melatonin receptorok az agyban, a szem és a más területeken, hogy segítsen irányítani az alvás és nyomában a ciklusok. A melatonin felezési ideje rövid, nagyjából 20-50 percre. A metabolizálódik (bontásban) a CYP 450 enzim rendszer a máj és akkor ürül a vizeletben vagy a székletben.


Hol lehet vásárolni a Melatonin por?

Előfordulhat, hogy a Melatonin por mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína szakmai beszállító monomer, már áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back