Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a mandelinsav és az előnyök

May 12, 2017

A mandelinsav egy alfa-hidroxisav (AHA), amely keserű mandulából nyerhető ki. Hosszú, biztonságos előzménye van az orvostudományban, mint orális antibiotikum, de csak a közelmúltban vált népszerűvé a bőrápolásban. A bőrápolásban való használatát Dr. Fulton, az egyik kutató, aki Retin-A-t fejlesztett ki. Véleménye szerint a mandelinsav a legjobb bőr, amely a Retin-A óta jön. A klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a hagyományosan alkalmazott kezelések (szérumok / krémek) rendszeres alkalmazása jelentősen csökkentette az akne és a melaszma hatását.

A Mandelic Powder előnyei

A mandelinsav jelentősen elveszik, ha héjként alkalmazzák. A mandelinsav jelentősen javítja az akne és a pattanás utáni pigmentációt, de a klinikai kutatások azt mutatják, hogy ez az elhagyott kezelések rendszeres alkalmazásával érhető el. Ez az útmutató azt fogja mondani, hogy mi a Mandelic Acid és hogyan lehet a legjobban kihasználni az izgalmas tulajdonságait.

Rengeteg téves információ áll rendelkezésre arról, hogy az Alpha-hidroxi-savakat hogyan lehet a legjobban használni, különösen a „hámlás” értékesítésével kapcsolatban. Néhány kínálat rendkívül káros lehet. Mások egyszerűen nem nyújtanak valódi hosszú távú hasznot a kényelmetlenség és a leállások ellenére.

Különösen a mandelinsav a felnőtt akne kezelésére, a hiperpigmentáció elhalványulására és a napsugárzás hatásainak csökkentésére kiváló választássá vált. Ahhoz, hogy a legjobban megértsük, hogy a Mandelic Peels nem hatékony módja a Mandelicid előnyeinek, fontos megérteni, hogy mi a Mandelic Acid és miért előnyös a bőr számára.

Hol lehet megvásárolni a Mandelic Powder?

Lehet, hogy mélyen megérti a mandelinsavat. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back