Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a frakcionált kókuszolaj?

Mar 18, 2017

A frakcionált kókuszolaj kókuszolaj egy része. Tudjuk, hogy a kókuszolaj jó egészségnek örvend, és van néhány más dolog, amit nagyon jól ismerünk a kókuszolajról. Elsősorban telített zsírsavakból áll, és közepes láncú zsírsavakban gazdag. A telített zsírsavakban gazdag, nagyon stabil, de az emberi természet olyan, hogy soha nem elégedett vagy megvetett. Mindig többet keres.

Ezért kezdtünk keresni egy stabilabb olajformát, amely az egészség szempontjából is előnyösebb lenne, a nagyon hosszú eltarthatósági idő és a kókuszolaj minden tulajdonsága mellett. Ennek eredménye: „Frakcionált kókuszolaj”.

Frakcionált kókuszolaj.jpg

Mi az a frakcionált kókuszolaj?

Amint azt a neve is mutatja, a frakcionált kókuszolaj a kókuszolaj egy töredéke, amelyből szinte az összes hosszú láncú trigliceridet eltávolítják, így főleg a közepes láncú trigliceridek maradnak, és teljesen telített olajsá válnak. Ez a telítettség nagyon hosszú, hosszú élettartamot és nagyfokú stabilitást biztosít.

Ezen túlmenően a frakcionálás növeli a kaprinsav és a kaprilsav összehasonlító koncentrációját, ezáltal több antioxidáns és fertőtlenítő hatású.

Frakcionált kókuszolaj előállítása

Ehhez először a kókuszolaj hidrolízisét végezzük. Ezután a terméket gőzdesztillációval vezetjük át, hogy megkapjuk a frakcionált kókuszolajat. Az eredmény egy vékony olaj, közepes láncú trigliceridekkel.

A frakcionált kókuszolaj összetétele

A frakcionált kókuszolaj elsősorban Capric és Caprylic savakból áll.

A frakcionált kókuszolaj felhasználása

Vékony és stabil, sokféle felhasználással rendelkezik, amelyek széles körben kategorizálhatók az alábbi alkalmazásokban.

kozmetikum

Ezt széles körben használják szappanok, testápolók, kenőcsök és egyéb kozmetikumok készítéséhez.

aromaterápiás

Hordozóolajként használják, mivel megkönnyíti más olajok és növényi kivonatok felszívódását.

Gyógyszerek

Az antiszeptikus és fertőtlenítő tulajdonságai miatt használják.

Hajápolás

Számos hajápoló alkalmazásban is használható.

Kulináris használat

A főzés során használatos, mivel nem megy könnyen, és nagyon stabil.

Hol lehet megvásárolni a frakcionált kókuszolajat?

Lehet, hogy mély megértése van a frakcionált kókuszolajról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back