Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a Dienogest? Ellátás, a felhasználási és a Side effects

Sep 15, 2017

Dienogestvan egy gesztagén, vagy egy szintetikus progesztogén, 19 nortestosterone csoport. Ösztradiol-valerát együtt (mint Natazia, Qlaira) vagy etinilösztradiolt (mint Valette) a használja az orális fogamzásgátló, és magát (Visanne, Dinagest) a kezelés, az endometriózis, Európa, Ausztrália, és Japán. Elérhető-ban együtt ösztrogén, mint a fogamzásgátló, az Egyesült Államokban, bár dienogest nem áll rendelkezésre ebben az országban is. Amellett, hogy a progestogenic hatások dienogest antiandrogenic tevékenység, és ennek eredményeként javíthatja az androgén tüneteket, mint a pattanások. -A ' egy nem-ethynylated progeszteron, tesztoszteron szerkezetileg kapcsolatban.

Dienogest orvosi felhasználása

Dienogestelsősorban mint egy fogamzásgátló etinilösztradiolt Valette márkanév alatt kombinálva használják. Azt is adott, mint egy tabletta 2 mg dienogest és 30 μg, az etinilösztradiolt. A drog egy quadriphasic fogamzásgátló tablettával együtt ösztradiol-valerát, forgalomba, mint a Natazia, az Egyesült Államok és néhány európai országban Qlaira Oroszország is érhető el. Ez a megfogalmazás is jóváhagyott kezelésére erős menstruációs vérzés.

Dienogest mellékhatások

Dienogest káros mellékhatásai megegyeznek a progesztogén elvárható. Ezek közé tartozik a hányinger, mellfeszülést, súlygyarapodás és növeli a vérnyomást. [jobb forrás szükséges] Ez termel androgén mellékhatások nélkül és kevés hatása a metabolikus és lipid alvadási paraméterek.

Hol lehet vásárolni a Dienogest?

Előfordulhat, hogy a dienogest mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a dienogest, volt áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Várjuk érdeklődését.


Back