Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a Chrysopanol por? Előnyöket és mellékhatásokat használ

May 03, 2017

A krizopanol az ATP-szintek csökkentésével indukálja a rákos sejtek nekrózisát. A Chrysopanol az egerekben az ólom-expozíció hatásait csökkenti a hippocampális neuronális citoplazmatikus ödéma csökkentésével, a mitokondriális crista fúzió fokozásával, a memória és a tanulási képességek jelentős növelésével, a vérben, a szívben lévő ólomtartalom csökkentésével, agy, lép, vese és máj, elősegítve a szuperoxid-diszmutáz- és glutation-peroxidáz-aktivitást, és csökkenti a malondialdehid szintjét az agyban, a vesében és a májban.

A Chrysopanol por előnyei

1. A chrysopanol az öregedésgátló hatású, a központi idegrendszer aktivitását szabályozza, ezáltal késlelteti az agy öregedését;

2. A chrysopanol késleltetheti az öregedés okozta csecsemőmirigy-degradációt, javíthatja a test immunitását;

3. A chrysopanol javíthatja a koleszterinszint csökkentését, csökkentheti a vérzsírt és gátolja az ateroszklerotikus fejlődést;

4. A chrysopanol funkciója a máj védelme.

5. A chrysopanol jó a máj számára, ami növelheti a májglikogén funkcióját.

A Chrysopanol por felhasználása

1. A chrysopanol főként gyógyszeriparban használatos, mint például a vér hűtésére szolgáló gyógyszerek nyersanyagai, méregtelenítés és a belek relaxálása.

2. A chrysopanol főként az egészségügyi termékekben használatos, például a vérkeringés javítására és az amenorrhoea kezelésére szolgáló termékekre.

Hol lehet megvásárolni Chrysopanol por?

Lehet, hogy mély megértése van a Chrysopanol porról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back