Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az a kapszaicin használt?

Sep 09, 2016

Kapszaicin poraz összetevő megtalálható a különböző jellegek-ból csípős paprika, mint például a cayenne bors, hogy teszi a paprika Fűszeres forró. Ez is áll rendelkezésre, mint étrend-kiegészítő és a helyi krémek, amelyet alkalmazni, hogy a bőre.

Amikor egykapszaicinkrémet vagy kenőcsöt használt a bőrön (lokális alkalmazásra javasolt),kapszaicinsegít enyhíteni a fájdalmat.Kapszaicinművei először ösztönzése, és majd csökken a fájdalom jeleket a szervezet intenzitását. Bár a fájdalom lehet az első növekedése, általában csökken az első használat után.Kapszaicinserkenti a kiadás a vegyület úgy vélik, hogy a fájdalom az idegeket a gerincvelő és a test más részei közötti kommunikáció.

Alkalmazva ez a bőr, kapszaicin segíthet enyhíteni a fájdalmat:

Fájdalom zavarok, beleértve a fájdalom műtét után.

Idegrendszeri problémákat, diabeteses neuropathia, a trigeminus neuralgia és a posztherpeszes neuralgia (övsömör).

Cluster fejfájás.

Ízületi problémák, mint például az osteoarthritis és rheumatoid arthritis.

Bőrbetegségek, mint például a pikkelysömör.

Száj sebek miatt kemoterápia vagy sugárkezelés.

Általában használni tartalmazó krémekkapszaicina fájdalomcsillapítás. A bőr akár 4-szer egy nap a krémek is elhelyezheti. Lehet érezni, hogy egy égő vagy viszkető érzés az első néhány alkalommal használt a krémet, de ez fokozatosan csökkenni fog minden használat. Alaposan mosson kezet, nehogy a tejszínt a szemébe, vagy más nedves nyálkahártyák, ahol tud okoz égő érzés, minden használat után. A krémet ne használjon sérült bőrfelületet.

Amikor enni, csípős paprika, vagy hogykapszaicinÉtrend-kiegészítóként a kapszaicin is javítja a emésztést azáltal, hogy növeli a gyomor emésztő folyadékok és baktériumok amit tudna okoz egy fertőzés elleni küzdelem. Ez is segít harcolni hasmenés okozta bakteriális fertőzés.

Kapszaicinjogi aktusok, mint antioxidáns, védi a sejtek a test kár káros molekulák, úgynevezett szabad gyökök által. Kapszaicin is segíthet megelőzni a bakteriális fertőzések.

Természet kapszaicinlehet is nyálka vékonyítani és mozogni ki a tüdőben. Azt is gondoltam, hogy erősítse a tüdő szöveteiben, és hozzájárulnak a megelőzésére, illetve kezelésére emphysema.


Back