Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a Bupivacaine Binefits a Bupivacaine hidroklorid és mellékhatásai közül

Apr 17, 2017

A Marcaine márkanév alatt forgalmazott bupivakain többek között olyan gyógyszer, amelyet egy adott területen érzés csökkentésére használnak. Ezt a területet, a területet ellátó ideg körül, vagy a gerinccsatorna epidurális térébe történő beinjektálásával használják. Kis mennyiségű epinefrinnel keverhető, hogy hosszabb ideig tarthassa. Általában 15 percen belül dolgozik, és 2-8 óráig tart.

A bupivakain-hidroklorid steril izotóniás oldatokban kapható, epinefrinnel (bitartrát formájában) és anélkül (1: 200 000) helyi injekció, perifériás ideg blokk és caudalis és lumbális epidurális blokkok formájában. A Bupivacaine-hidroklorid oldatai autoklávozhatók, ha nem tartalmaznak epinefrint. Az oldatok világosak és színtelenek.

A bupivakain kémiailag és farmakológiailag kapcsolódik az aminoacil helyi érzéstelenítőkhöz. Ez a mepivakain homológja és kémiailag kapcsolódik a lidokainhoz. Mindhárom ilyen érzéstelenítő tartalmaz egy amidkötést az aromás mag és az amino- vagy piperidincsoport között. E tekintetben különböznek a prokain típusú helyi érzéstelenítőktől, amelyek észterkötéssel rendelkeznek.

Bupivakain mellékhatások

Ha az allergiás reakció bármelyik jele van, kapjon sürgősségi orvosi segítséget: csalánkiütés, vörös kiütés, viszketés; tüsszentés, légzési nehézség; súlyos szédülés, hányás; arc, ajkak, nyelv vagy torok duzzanata.

Ha bármilyen súlyos mellékhatása van, azonnal értesítse gondozóit:

szorongás, nyugtalanság, zavarodottság, vagy olyan, mintha elszaladna;

a beszéd vagy a látás problémái;

a fülek csengése, fém íz, zsibbadás vagy bizsergés a száj körül, vagy remegés;

görcsök (görcsök);

gyenge vagy sekély légzés;

gyors pulzusszám, gőzölgés, szokatlanul meleg érzés;

lassú pulzusszám, gyenge pulzus;

a szokásosnál kevesebbet, vagy egyáltalán nem.

INDIKÁCIÓK ÉS HASZNÁLAT

A bupivakain-hidroklorid helyi vagy regionális érzéstelenítés vagy fájdalomcsillapító műtét, fogászati és szájsebészeti eljárások, diagnosztikai és terápiás eljárások és szülészeti eljárások előállítására szolgál. Csak a 0,25% és 0,5% -os koncentrációk jelennek meg a szülészeti anesztézia számára. (Lásd: FIGYELMEZTETÉSEK.)

A nem terápiás sebészeti beavatkozások tapasztalata a terhes betegeknél nem elegendő ahhoz, hogy ezekben a betegekben 0,75% -os Bupivacaine-hidroklorid-koncentráció alkalmazását javasoljuk.

Hol vásárolhat Bupivacaine por?

Lehet, hogy mély megértése van a Bupivacaine porról. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back