Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi a Bone Broth Protein Powder?

Jul 10, 2018

A csonthús, mint az ókori ősök hagyományos étele, könnyen elkészíthető. Így népszerű a saját, vagy a vendégek, barátaink stb.

Ennél is fontosabb, hogy a csonthús tartalmaz egy gyógyító tápanyagot, beleértve a zselatint és a glicint. Ezek a tápanyagok a szövetek kijavítására szolgálnak, elsősorban a csonthús-táplálkozás jótékony hatására összpontosítva, mint a hatékony és természetes teljes táplálék orvoslás a bélnek.

A kollagén-, jód- és öregedésgátló ásványi anyagok (kalcium, foszfor és magnézium) révén minden alkalommal, amikor megeszik, az öregedés elleni védekező képességét is elismerte, a ráncokat minden alkalommal eltávolítja. Ez a folyékony arany is támogatja az immunrendszer működését és segíti az anyagcserét, sok más perks.
Bone Broth Protein Powder.jpg

Most elindítottuk a könnyen oldható, porított formájú csontleveset. Igen, A marhahús csontleves koncentrált fehérjepor. A kapott marhahús szerves minősítésű, így garantálhatjuk, hogy a kész por minden BSE-mentes, nem GMO , Nem Hormonok.Minden a por, ez 100% -os tiszta természetes csontleves kivonatok nem adtak hozzá fillers.Also gyárunkat is hitelesítették a HACCP tanúsítványt.

Hol vásárolható Bone Broth Protein Powder?
Lehet, hogy mély megértése van a Bone Broth Protein Powder-nek . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint egy kínai professzionális szállító a Bone Broth Protein, szentelt a különböző Bone Broth Protein Powder-nek kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Várjuk a kérdésedet.

Back