Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az Argireline? Az Argireline előnyei és felhasználása

Apr 08, 2017

Az Argireline por kimutatta, hogy a klinikai vizsgálatok során képes csökkenteni a ráncokat, de aggodalomra ad okot, hogy ez az egész. Az alkotók elismerik, hogy nem hoznak létre fiatalosabb bőrt, és nem segít a kollagén javításában vagy az egészségesebb bőr előmozdításában. Vita is van azzal a lehetőséggel, hogy ismételt használat esetén a bőr megereszkedik.

Mi az Argireline?

Az Argireline egy kémiai vegyület, amely hivatalosan ismert a kevésbé fülbemászó, acetil-hexapeptid-3 névvel, a CAS szám 616204-22-9. Annak érdekében, hogy a kémiai vegyületet jobban forgalmazzuk a fogyasztók számára, a szépségtermék-gyártók Argireline-nek nevezik.

Kémiailag az Argireline egy peptid. A kémiai vegyületet laboratóriumokba szerelik össze, ami szintetikus szépség-összetevővé teszi. A peptid maga az SNAP-25 fragmentuma. Valószínűleg soha nem hallottál az SNAP-25-ről, de hallottad a Botox-ról: Az SNAP-25 a botulinum toxin szubsztrátja, jobban ismert, mint Botox.

Hogyan működik az Argireline?

Az Argireline hasonlóan működik, mint a Botox.

Először az Argireline-t alkalmazza a bőrére. Általában az öregedésgátló szérum részét képezi, és más összetevőkkel is keverhető.

Az Argireline alkalmazása után fokozatosan felszívódik a bőrébe.

Miután felszívódott, az Argireline gátolja az arc izmait mozgó vagy kötődő reakciókat. Ha például mosolyog, vagy elkomorodik, az arc izmaink kevésbé hajlamosak ráncosodni a ráncos vonalak mentén.

Az Argireline előnyei

1) Az Argireline csökkenti a meglévő arcráncokat.

2) Az Argireline hatékonyan hat az új ráncok kialakulására.

3) Az Argireline csökkenti az arckifejezések, különösen a szemek és a homlok közelében lévő izomzat összehúzódása által okozott arcráncok mélységét.

4) Az Argireline kémiailag, amikor az arc bizonyos területeire alkalmazzák, gátolja az izmokat mozgó vagy összehúzódó reakciókat - például az arckifejezések, például mosolygós vagy ráncosodás esetén.

Hol vásárolható Argireline por?

Lehet, hogy mélyen megérti az Argireline port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back