Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Mi az Argireline?

Mar 14, 2017

Az Argireline por egy egyedülálló új peptid, amely mindkét esetben csökkenti a meglévő arcráncok mértékét, és bizonyítottan hatékony a fejlődésük ellen. Kimutatták, hogy gátolja a SNARE komplex kialakulását (a neuronális exocitózist közvetítő membránfehérjék magját), valamint a katekolamin felszabadulását. Ezek a gátlások az acetil-hexapeptid- 3 ( ARGIRELINE ) öregedésgátló hatását biztosítják ; szorosan kapcsolódnak a kipirulás kialakulásának alapvető biokémiai mechanizmusaihoz.

Az ellenőrzött vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az arc kipirulási mélysége csökkenthető, különösen a homlokon és a szemében, és hogy az acetil-hexapeptid-3 (ARGIRELINE) megakadályozza a látszólagos arcbőr öregedését.

Gyakori felhasználások

Az Argireline-t arra használják, hogy csökkentsék az öregedés látható hatásait, csökkentve a homlok és a szem körül kialakuló mély ráncokat és vonalakat.

Kémiailag, amikor az argireline megoldást nyújt az arc bizonyos területeire, gátolja az izmok mozgását vagy összehúzódását okozó reakciókat - például az arckifejezések, például mosolygós vagy ráncosodás esetén.

Hatékonyságvizsgálat

A klinikai vizsgálatok során az emulziót, amely 10% acetil-hexapeptid-3 (ARGIRELINE) oldatot tartalmaz, naponta kétszer alkalmazzák a szem körül. Megfigyelték, hogy a szemek körüli ráncok súlyossága a kezelés 15 napja után 17% -ra, a kezelés 30 napja után 27% -ra csökkent, fenntartva a javasolt biokémiai mechanizmus hipotézist.

Hol vásárolható Argireline por?

Lehet, hogy mély megértése van Argireline-ről. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back