Banner
Haza > Tudás > Tartalom

mi az Aceclofenac, az Aceclofenac előnyei

Mar 27, 2017

Az Aceclofenac egy nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszer (NSAID) analógja a diklofenaknak. Rheumatoid arthritis, osteoarthritis és ankylosing spondylitis fájdalom és gyulladás enyhítésére szolgál.

Nem adható porfiria vagy szoptató anyáknak, és nem ajánlott gyermekeknek. A terhes nőnél kerülni kell a közeljövőben, mivel fennáll annak a kockázata, hogy az újszülöttben egy szabadalmi ductus arteriosus van.

Az Aceclofenac előnyei

1. Gyulladás és fájdalom.

2. Trauma sebészet;

3. Sebészet;

4. Műanyag sebészet;

5. fertőzések;

6. Bőrgyógyászat;

7. Fogászat;

8. Obsterics & Gynecology;

9. Sinusitis és bronchitis;

10. Arthritis.

Hogyan kell szedni az aceclofenac-ot?

Mielőtt elkezdené szedni az aceclofenac-t, olvassa el a gyártó belsejében található nyomtatott tájékoztatót. A gyártó tájékoztatójában több információt kaphat a tablettákról, és felsorolhatja a mellékhatások teljes listáját, melyeket a használatuk során tapasztalhat.

Az aceclofenac-t pontosan az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. A szokásos adag felnőttek számára egy 100 mg-os tabletta naponta kétszer, előnyösen reggel és este.

Vegyük az adagokat snack-en, vagy csak étkezés után. Ez segít megvédeni a gyomrot a mellékhatásoktól, mint pl. Emésztési zavaroktól.

A tablettákat egészben, vízzel kell lenyelni. Ne rágja fel és ne törje meg a tablettákat.

Ha elfelejtette bevenni egy adagot, vegye be azt, amint eszébe jut, kivéve, ha közel van a következő dózis ideje, amely esetben hagyja ki a kihagyott adagot. Ne vegyen be két adagot a kihagyott adag pótlására.

Lehetséges-e az aceclofenac-ok?

Hasznos hatásuk mellett a legtöbb gyógyszer nemkívánatos mellékhatásokat is okozhat, bár nem mindenki tapasztalja őket. Az alábbi táblázat az aceclofenac-tal kapcsolatos leggyakoribbakat tartalmazza. A gyógyszerkészítményhez mellékelt gyártó tájékoztatójában megtalálható a teljes lista. A nemkívánatos hatások gyakran javulnak, ahogy a szervezet alkalmazkodik az új gyógyszerhez, de beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha az alábbiak bármelyike folytatódik vagy zavaróvá válik.

Hol vásárolhatok Aceclofenac-t?

Lehet, hogy mélyen megérti az Aceclofenac port. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back