Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Diclofenac kálium felhasználása és funkciója

May 06, 2017

A diklofenak kálium egy benzol-ecetsav-származék, amely kémiailag 2 - [(2,6-diklór-fenil) -amino] -benzén-ecetsav, monokáliumsó. A molekulatömeg 334,25. A molekuláris képlete C14H10Cl2NKO2.

A diklofenak kálium halványsárgás, fehér vagy világos bézs, gyakorlatilag szagtalan, enyhén higroszkópos kristályos por. Metanolban jól oldódik, etanolban oldódik, vízben kevéssé oldódik és kloroformban és híg savban gyakorlatilag nem oldódik. Az n-oktanol / víz megoszlási koefficiens értéke 13,4, pH 7,4 és 1545 pH = 5,2. A diklofenak kálium disszociációs állandója (pKa) 4,0 ± 0,2 25 ° C-on vízben.

A Diclofenac káliumpor használata

A diklofenacot a fájdalom és a duzzanat (gyulladás) enyhítésére használják különböző enyhe vagy közepesen fájdalmas körülmények között. Az izomfájdalmak, a hátfájás, a fogfájás, a menstruációs görcsök és a sportkárosodások kezelésére szolgál. Ez is csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmat, duzzanatot és ízületi merevséget. Ezeknek a tüneteknek a csökkentése segít a szokásos napi tevékenységekben. Ezt a gyógyszert nem szteroid gyulladásgátló szerként (NSAID) ismerték.

Ha krónikus állapotot, például ízületi gyulladást kezel, kérdezze meg orvosát a nem gyógyszeres kezelésről és / vagy más gyógyszerek használatáról a fájdalom kezelésére. Lásd még a Figyelmeztetés részt.

Hol vásárolható Diclofenac káliumpor?

A Diclofenac káliumpor alapos megértése lehet. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back