Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Uliprisztál-acetát: Alkalmazások, Side Effet és előnyök -FZBIOTECH

Sep 15, 2017

Az Ulipristál-acetát egy olyan gyógyszer, amelyet sürgősségi fogamzásgátláshoz és méhszálakhoz használnak. Ez egy szelektív progeszteron receptor modulátor (SPRM). Az Egészségügyi Világszervezet alapvető gyógyszereinek listáján, az egészségügyi rendszerben a leghatékonyabb és legbiztonságosabb gyógyszerekben szükséges. Az Ulipristál-acetát valószínűleg kölcsönhatásba lép a CYP3A4 szubsztrátjaival, mint a rifampicin, a fenitoin, az orbáncfű, a karbamazepin vagy a ritonavir, ezért az ilyen szerekkel történő egyidejű alkalmazás nem javasolt. Ez kölcsönhatásba léphet hormonális fogamzásgátlókkal és progesztogénekkel, mint pl. A levonorgesztrel és a progeszteron receptor más szubsztrátjaival, valamint glükokortikoidokkal.

Az Ulipristál-acetát felhasználása

Az Ulipristal egy vészhelyzeti fogamzásgátló tabletta, amelyet a terhesség megakadályozására használnak a nem védett nemi élet után, vagy egy másik születésszabályozási módszer meghiúsulása után. Úgy működik, hogy megakadályozza vagy késlelteti a petefészkéből származó petesejt felszabadulását (ovuláció). Ez megakadályozhatja a nő tojásának a méh (méh) falához való rögzítését is.

Az Ulipristál-acetát nem használható rendszeres születésszabályozási módszerként. Beszélje meg orvosával a születésszabályozás lehetőségeit.

ULIPRISTÁLIS ACETÁT FIGYELMEZTETÉSEK

Az Ulipristal-t óvatosan kell alkalmazni

Súlyos asztmás emberek

Máj- vagy vesebetegségben szenvedő emberek

A hormonális fogamzásgátlót szedő nők, mint például a fogamzásgátló tabletta

Uliprisztál-acetát tárolása

Tárolja a gyógyszert zárt edényben szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől és közvetlen fénytől távol. Tartsa a fagyasztástól.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Ne tartsa meg az elavult gyógyszert vagy gyógyszert.

Kérdezze meg egészségügyi szakemberét, hogy hogyan kell ártalmatlanítani az Ön által nem használt gyógyszert.

Hol lehet vásárolni Ulipristal-acetátot?

Lehet, hogy mélyen megérti az Ulipristal-acetátot. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína monomer professzionális szállítója, különféle monomereket kínál kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Várjuk a kérdésedet.


Back