Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Hagyományos por- kínai Yam por

Apr 16, 2016

Mi a kínai Yam?
A kínai yam (dioscorea opposita) egy Ázsiában őshonos dísznövény. Észak-Amerikában is növekszik, de nem kapcsolódik a yams nevű édes burgonyához, amely Észak-Amerikában népszerű étel. A kínai yam másik neve a fahéj szőlő. Shan yao-nak is nevezik. A kínai yam gyökerei diosgenint tartalmaznak. A kínai Yam Powder- t olyan szteroidok, mint az ösztrogén és a progeszteron előállítására használják laboratóriumban. Az eredeti formájában a kínai Yam por nem tartalmaz hormonokat.

A kínai Yam por használata
A kínai gyógynövénygyógyászatban a kínai yam port használják. A Yam por hagyományosan a gyomor, a lép, a tüdő és a vesék rendellenességeinek kezelésére szolgál. Míg a kínai yam gumó és izzók ehetőek, általában csak a gumót fogyasztják élelmiszerként.
A kínai yam por allantoint tartalmaz. Ez egy természetes vegyület, amely felgyorsíthatja az egészséges szövet növekedését és csökkenti a gyógyulási időt. Helyileg, organikus yam por kerül alkalmazásra a bőr fekélyeinek, forrásainak és tályogainak kezelésére. A skorpió csípéseinek és kígyóbőrjeinek áldozatait leveles gyümölcslevekkel lehet kezelni.
A kínai yam gyökerei diosgenint tartalmaznak. Ez a természetes vegyület fitoösztrogén, növényi alapú ösztrogén. Laboratóriumban történő feldolgozás esetén a diosgenin felhasználható progeszteron előállítására. Az eredeti formájában a kínai yam por nem tartalmaz progeszteront vagy más emberi hormonokat.

Hol lehet vásárolni kínai Yam por ?
Lehet, hogy mély megértése van a kínai Yam porról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back