Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Tónusú gyógynövénypor-Angelica por

Apr 20, 2016

Az Angelica port széles körben használják a gyógynövényben. Az Angelica por nagyon jó tónusú gyógynövény a nők és gyermekek számára, az idősek vagy az általános törékenység és a tiszta Angelica por azt mondja, hogy erősíti a szívet. Az Angelica gyökérporja azt mondja, hogy undorodik az italokért. Antibakteriális hatású, megakadályozza a különböző baktériumok növekedését. Angelica atropurpurea gyógynövény levél képe, Angelica az elzárt menses kezelésére szolgál, és nem szabad nagy mennyiségben bevenni a terhes nők.

Az Angelica por infúziót külsőleg gyógyászati gargálóként használják torokfájásra és szájra, és gyógynövényként a törött csontok, duzzanatok, viszketés és reuma ellen, és amikor az arcot mosásként használják, azt mondják, hogy megakadályozza a pattanást. A szárított gyökérből készült port sportolókhoz, valamint rovarirtó és peszticidekhez használják. Az angelica por friss gyökere nem ehető, azt állítják, hogy mérgező. Ne használja terhes vagy szoptatás alatt, orvosával való konzultáció nélkül.

Az Angelica gyökérpor B12-vitamint, cinket, tiamint, szacharózt, riboflavint, káliumot, magnéziumot, vasat, fruktózt, glükózt és sok más ásványi anyagot tartalmaz.
A szárból, magból és gyökérből készült gyógyászati infúzió karminatív, diaphoretikus, emmenagógus, nyugtató, gyomor- és tonikus. Az Angelica por fő összetevői az illóolajok, a valerinsav, az angyali sav, az angelicin, a szafol, a scopoletin és a linolsav, így a szerves angelica por hasznosak a láz, a megfázás, a köhögés, a vastagbélgyulladás és más gyomorbetegségek kezelésében.

Hol lehet megvásárolni az Angelica port ?
Lehet, hogy mélyen megérti az Angelica port . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back