Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A zabpor lehetséges egészségügyi előnyei

Mar 15, 2016

Az US Food and Drug Administration azt állítja, hogy a zabpor , mint egy általános szív egészséges étrendje, csökkentheti a szívbetegségek kockázatát.

A zabkorpa por lehetséges egészségügyi előnyei: a koszorúér-betegség kockázatának csökkentése, a koleszterinszint csökkentése és a vastagbélrák kockázatának csökkentése.
1) Zabpor és koszorúér-betegség
Az "Oats at 10 Years" című tanulmány, amely az American Journal of Lifestyle Medicine-ben jelent meg, megállapította, hogy a zab, a zabpehely és a zabliszt teljes zabpopulációjában gazdag élelmiszerek fogyasztása csökkentheti a koszorúér kockázatát. szívbetegség.
2) A vastagbélrák
Nagy-Britanniában és Hollandiában kutatók összegyűjtötték a közel 2 millió emberre kiterjedő közzétett bizonyítékot annak értékelésére, hogy egy magas rosttartalmú étrend (főként teljes kiőrlésű gabonából és gabonafélékből, például zabporból ) alacsonyabb a vastagbélrák kockázata.
A tanulmány megállapította, hogy valaki diétájában minden további 10 g rost esetében 10% -kal csökken a vastagbélrák kialakulásának kockázata.
3) Vérnyomás
Az American Journal of Clinical Nutrition-ban megjelent cikk azt a következtetést vonta le, hogy egy olyan étrend, amely rengeteg szemcsét tartalmaz (például zabpor vagy teljes kiőrlésű kenyér), ugyanolyan hatékony, mint a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek alkalmazása a vérnyomás csökkentésében.
4) Emésztés és elhízás
A British Journal of Nutrition 2014. októberi kiegészítő kiadványában közzétett széleskörű tudományos vélemények szerint a zabszálpor fontos szerepet játszhat a telítettség, az étrend minőségének és az emésztési, a szív-érrendszeri és az általános anyagcsere egészségének javításában.

A teljes szemcséket gyakran ajánlják a gyomor-bél traktusra gyakorolt jótékony hatásuk miatt. A kutatók potenciális egészségügyi hatásokat javasolnak, a jobb immunrendszertől az elhízás és a krónikus betegségek kockázatának csökkentéséig.

A kiegészítés szerint a járványügyi bizonyítékok arra utalnak, hogy a teljes kiőrlésű élelmiszerek rendszeres fogyasztása korrelálható az alacsonyabb testtömeg-indexgel (BMI). A kutatók azt állítják, hogy a zabfű por elfogyasztása segíti az éhség csökkentését és a teljesség érzésének növelését.

Hol vásárolhatunk zabporot ?
Lehet, hogy mélyen megérti a Zabport . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back