Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A király az Omega3, 6, 9 - Sacha inchi olaj

Jan 25, 2016

Sacha inchi vetőmag rövid bemutatása:
Az ajándék az esőerdő - Sacha Inchi (Plukenetia volubilis linneo) növény. A perui Amazonas erdő őshonos, és gyárt kis dió, kiváló minőségű, tápláló növényi olaj rendkívül gazdag. Most mi az importált vetőmag Peruból, gyönyörű Xishuangbanna, Kína, hidegen sajtolt a saját gyári által termesztett.
A Sacha típusok inchi mag olaj
Jelenleg van két típusú sacha inchi mag olaj, azaz élelmiszer minőségű és kozmetikai fokozat.
Sacha inchi mag olajbenefites:
Élelmiszer minőségű Sacha inchi mag olaj benefites:
A magok Inchi magas fehérje (27 %) és olajtartalom (35-60 %), és az olaj gazdag esszenciális zsírsavak omega-3 linolénsav (45-53 %-a teljes zsírtartalom) és omega-6-linolsav (34-39 % zsírtartalom), valamint a nem-esszenciális omega-9 (6-10 %-a zsír tartalom). Ők is gazdag jód, vitamin [szerkesztés] A, [szerkesztés], és e-vitamin.
A két-zsírsavak Alpha linolénsav, linolsav Omega-3 és Omega-6 (84 %), a kompozíció nagyon fontosak a kontrolling és a koleszterinszint csökkentésére. Ők is segít az ideg szövet (myelination), a szem szöveteiben és a sejt membránok felépítése. Ezek a zsírsavak is részt vesznek más fontos funkciók közvetlen módon: a rendelet, a vérnyomás, immunfunkciókat.
Összetevői (telítetlen zsírsavak és vitaminok) is széles körben használják a kozmetikai iparban. Sacha lassan mászik olaj átalakítására, és védi a bőr, a haj és a körmök, kiszáradás, erősítése és újjáépítése, a természetes akadályok korlátozása.
Kozmetikai fokozat Sacha inchi mag olaj benefites:
A külső használatáról történik említés, száraz, beleértve a gyulladás és irritáció, érzékeny bőr és a száraz vagy károsodott hajat. E-vitamin aktív összetevője, a regeneráció és telítetlen zsírsavak táplálják, kezelésére, és megakadályozzák a problémák a bőr és a haj.
Hol lehet vásárolni a Sacha inchi olaj?
Nagyra értékeljük, hogy is észre a cikk.
Mindenki, aki érdeklődik az olaj lehet vásárolni az olaj által alibaba (Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Kft.) vagy közvetlenül küldjön e-mailt
Sales@fengzusw.com. Üdvözöljük a vállalattal. Várom, hogy együtt van.

Back