Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Az egészségügyi ellátások a banán por

Apr 19, 2016

Az egészségügyi előnyeibanán poris segíti a fogyást, csökkenti az elhízás, bélrendszeri betegségek, enyhíti a székrekedés, és a gyógyításban feltételek, mint a vérhas, vérszegénység, tuberkulózis, ízületi gyulladás, köszvény, vese-rendellenességek, húgyúti betegségek, menstruációs problémák, és égési sérülések gyógyítására. Ők is jók, csökkenti a vérnyomást, szív egészségének védelme, módosítja a anyagcsere, javítása az immunrendszert, csökkenti a súlyosságát a fekély, biztosítani egészséges szemek, épület erős csontok és méregtelenítő a test.

A banán-fa gyümölcséből enni közvetlenül, érett, vagy egy része gyümölcssalátának, gyümölcslé, vagy rázza. Éretlenbanán porokozhat súlyos emésztési zavar, és csak főtt formában kell enni. Is,banán porvannak jó Öntetek, reggeli gabonapelyhek, vagy egy snack egy gyors tört az energia.Szerves banán pormár egy fontos kulturális élelmiszer-sok különböző országban, annak ellenére, hogy a nemzetség a banán, Musa, Dél- és Délkelet-Ázsiában őshonos. Banán teljes tudományos neve Musa acuminata. Most a banán a világ több mint 100 országában termesztik, és is használható, hogy a rost-, banán bor, és még a Dísznövény dekoráció.

A banán-fa valójában a legnagyobb virágzó lágyszárú növény a világon, és bár vannak sok különböző változata létezik, ezek szinte minden megnyúlt, enyhén ívelt gyümölcsök egy húsos külső héj, hogy könnyen eltávolítható, hogy fehér vagy sárga hús. Minden nőnek, a klaszterek, közel a tetején a Termésükért termesztett növény, és jön egy sor színek, beleértve a zöld, piros, sárga, lila és barna (éretten). A fő különbség között banán és plantain, és bár nem sok különbség, plantain kisebb, sűrűbb, starchier gyümölcsöt eszik, és hagyományosan Ázsiában és a trópusi országokban.Banán pora több gyakran találtak Európában és Amerikában, és puha, sivatagi gyümölcsöt.

A számos gyógyászati ellátásokbanán pora gazdag vitamin, ásványi és szerves vegyület tartalmat rendelnek.

Hol lehet vásárolni banán por?
Lehet, hogy a mély megértéseBanán por. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a növényi kivonat és a monomer, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a monomer a kedvező ár. Küldhet e-mailt
Sales@fengzusw.comközvetlenül a versenyképes ár és szakmai tudás. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back