Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Az esőerdő ajándéka, tiszta hidegen sajtolt -Sacha inchi magolaj

Dec 01, 2015

2007 júniusában Sacha Inchi olaj nyerte meg a Médaille d'or (aranyérmet) az AVPA Speciality Foods Commodities versenyen. A Sacha Inchi-t "szuper élelmiszer" -nek nevezték el, mivel magas az esszenciális zsírsavak tartalma. Az olaj enyhe ízű, nem keserű, finom finomsággal. Az Omega zsírsavak egészségre gyakorolt ​​előnyeit hangsúlyozó új kutatások révén növekszik az Omega fenntartható forrása iránti érdeklődés. A Sacha Inchi olajat vegetáriánus étrendben használják, hogy növényi forrást biztosítson az Omega-3 zsírsavaknak.

A trópusi esőerdő -Sacha inchi vetőmag ajándéka

A Sacha Inchi (Plukenetia volubilis linneo) növény a perui amazóniai erdőségben őshonos, és olyan kicsi dióféléket állít elő, amelyek rendkívül gazdagok a kiváló minőségű, tápláló növényi olajban. Most pedig a gyönyörű Xishuangbanna-ban termesztett, amelyet saját gyárunk nyom.
Sacha inchi magolaj rövid bemutatása

A Sacha inchi olaj egy növényi olaj, amelyet a magokból hidegen préseltek.

A Sacha Inchi olajtermelése növekszik a perui Amazonban és Délkelet-Ázsiában. Nemzetközi elismerést nyer az íze és az egészségügyi tulajdonságai iránt.
A sacha inchi magolaj funkciója
Az Inchi magjai magas fehérjetartalmú (27%) és olajos (35-60%) tartalmúak, és az olaj gazdag az omega-3 linolénsav (az összes zsírtartalom 45-53% -a) és az omega-6 linolinsav (34-39% zsírtartalom), valamint a nem esszenciális omega-9 (6-10% zsírtartalom). Jódban gazdagok, [citáció szükséges] A-vitamin, [hivatkozás szükséges] és E-vitamin

A két zsírsav, az Alfa Linolenic Linoleic Omega-3 és az Omega-6 (84%) összetétele nagyon fontos a koleszterinszintek szabályozásában és csökkentésében. Segítenek továbbá az idegszövet (mielinázódás), a szem szöveteinek és a sejtmembránok kialakulásának. Ezek a zsírsavak más fontos funkciókban is közvetlen módon érintettek: a vérnyomás szabályozása, immunfunkciók.
Komponenseit (telítetlen zsírsavakat és vitaminokat) szintén széles körben használják a kozmetikai iparban. Sacha inch olaj átalakítja és védi a bőrt, a hajat és a körmöket, korlátozza a kiszáradást, erősíti és újítja meg természetes akadályait.
Külső használatra érzékeny, száraz bőrre, beleértve a gyulladást és irritációt, száraz vagy sérült hajra. Az E-vitamin a regenerálódás aktív komponense, a telítetlen zsírsavak táplálják, kezelik és megelőzik a bőr és a haj problémáit.

Back