Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Tsao-ko por átfogó bemutatása

Mar 13, 2016

A hírek a tsaoko porra és annak előkészítésére vonatkoznak, amikor friss tsaoko kardamomot használnak nyersanyagként, mosás és víz naplózása, törmelék törése, a tsaoko kardamomhéjak és a vetőmagok vízben történő desztillálása, víz-olaj szétválasztása, a tsaoko kardamom illékony olajának kivonása , a tsaoko kardamomhéj és a vetőmag csiszolása, a etanol töltése a cellulózba hígításhoz, a hígított alkoholizációs folyadék szétesése és szűrése, az etanol eltávolítása, az etanol visszanyerése, ismét kondenzálás, a kondenzációs folyadék szárítása, az illékony olaj szárazanyaggal való összekeverése és szétesése .

Tsao-ko por diéta hatása:
Amomum Tsao-Ko akrid íz, hőmérséklet; a lép és a gyomor élénkítésére; fanglie-száraz ömlesztettáru; Szárítási hőmérséklettel, piszkos stop-and-roll-malária termelésének hatékonyságával; A mellkasi membránterhelés, a hasi fájdalom hideg fő megnyilvánulásai, hányinger és hányás és hasmenés, hasmenés, étkezési terület szükségtelen, kolera, pestis, malignus malária.

Amomum Tsao-ko por kiegészítő információk:
Az Amomum Tsao-Ko füves vetőmagba sült, a párolt füves fűmag, gyömbér dió, dió, feldolgozás utáni száraz tárolóedények feldolgozásának módjától függően, zárva, hűvös, száraz helyet vásárol.

Tsao-ko por táplálkozási elemzése:
Az Amomum Tsao-Ko xixin por illatú olajja főként anti-S-in allil-aldehid (Trans-s-undecenal). Ezenkívül tartalmazzák az alkohol (Geraniol) és az Amomum Tsao-Ko (Tsaokone) hatását.

A Tsao-ko por ismerete:
Tsao-ko por, mint az Amomum Tsao-Ko gyömbéres érett gyümölcs. Az évelő lágyszárú Amomum Tsao-Ko, a Groove-i erdei erdőben született, Guangxi és Yunnan déli régiójában, amikor az érett gyümölcs vöröses-barna, száraz vagy szárított, vagy forró vizet használ fel 2-3 perc múlva, majd szárítjuk vagy szárítjuk. A Tsaoko Cardamon Podwer gyümölcsei oválisak, 2-4,5 cm hosszúak, 1-2 cm átmérőjűek. Barna vagy vörös-barna a felszínen, 3 unalmas szélével és különálló hosszanti barázda- és gerincvonalaival, kör alakú oszlopokkal az első porton, a gyümölcs- vagy gyümölcsfogantyú nyúlványa. Tough Peel, 3. szoba, szobánként 7–24 magmag, egyesít, sárga-barna vagy vörösesbarna. Aromás, csípős és fűszeres. Nagy, teljes, vörös-barna színű, jó szagkoncentráció.

Hol lehet megvásárolni a Tsao-ko port ?
Lehet, hogy mélyen megérti Tsao-ko por . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back