Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Hypericum Perforatum kivonat előnyei

Feb 16, 2017

Orbáncfű (Hypericum perforatum), a növény használt gyógynövény. A Bokros évelő növény, a fényes sárga virágok, St. John's wort nevezték, mert a virágok voltak, azt mondta, hogy virágzik az első alkalommal, ezen a környéken: június 24-én, a Keresztelő Szent János születésnapja. A szó "wort" azt jelenti, "mű" a régi angol. Hypericum Perforatum kivonat már régóta használják, a népi orvosság a érzelmi zavarok. St. John's Wort kivonat egyszer gondolták, hogy a szervezet megszabaduljon a gonosz szellemeket. St. John's wort kivonat készült olaj is használták, sebgyógyulás, és a különböző más körülmények között.

Bár az emberek néha pedig a St. John's wort kivonat mint egy még elfogadható alternatívát antidepresszáns gyógyszerek, (ami lehet, hogy mellékhatások, mint például a fáradtság, szexuális zavarok, lelki ködösség), Hypericum Perforatum kivonat is jelentős oldalán hatások (különösen az emberek, akik más szed, vagy más egészségügyi feltételek) és a Hypericum Perforatum kivonat jelentősen növelheti annak kockázatát, még akkor is, ha a terápiás adag (lásd 2 Ez a cikk több figyelembe fototoxikus bőrreakciókat információ).

Két közelmúltbeli tanulmány a pszichiátriai ellátást nem találtam meg a St. John's wort kivonat hatékony major depresszió, vagy más betegségek, mint például a szezonális érzelmi zavar. A legtöbb tanulmány a Hypericum Perforatum kivonat és a depresszió használt kivonatok, hogy a Hipericin tartalom szabványosított, azonban kivonatok standardizált hyperforin azt is megállapították, hogy hatékony.

Hol lehet vásárolni a Hypericum Perforatum kivonat?

Előfordulhat, hogy a Hypericum Perforatum kivonat mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a növényi kivonat és a monomer, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a monomer a kedvező ár. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back