Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A Goji por előnyei

Apr 13, 2016

A goji bogyópor egészségügyi előnyei közé tartozik a cukorbetegség ellenőrzése, a koleszterinszint csökkentése, a szabadgyökök megtisztítása, a kardiovaszkuláris védelem, a lehetséges rákszabályozás, az agysejtek védelme, a máj védelme és a bőr védelme az UV sugárzás ellen. A Goji por segít a látás, az általános jólét és az immunrendszer erősítésében is.

Goji, vagy wolfberry-t használják a hagyományos kínai orvoslásban és az élelmiszer-előkészítésben Kínában. A farkas gyümölcslé és a bogyók maguk is értékesítik a különféle egészségügyi előnyöket. A Wolfberry-t valójában két alfajra osztják, amelyek Lycium barbarum és Lycium chinense néven ismertek, mindkettő a Solanaceae családhoz tartoznak. Szerves goji bogyók pornak tekinthető őshonosnak Kínában, és a világ melegebb régióiban is növekszik, beleértve Ausztráliát, Észak-Amerikát, a mediterrán medencét, Közép-Ázsiát és Délnyugat-Ázsiát. Kína a Wolfberry legnagyobb exportőre a világon.

Diabetes Control: A cukorbetegség a világ egyik legnagyobb betegségévé vált a modern időkben. A cukorbetegség szabályozása vagy megelőzése feltétlenül szükséges, mivel a kínai wolfberry por számos más betegség kialakulásához vezethet, mint például az elhízás, a szívbetegség, a szív-érrendszeri betegségek, a stroke és a szembetegségek. A szerves goji bogyópor fogyasztásának egyik fő egészségügyi előnye, hogy segíthet a cukorbetegség szabályozásában. A legújabb vizsgálatok szerint a goji por gyümölcskivonatai jelentős hipoglikémiás tulajdonságokkal rendelkeznek. A tanulmányok azt is jelzik, hogy a goji bogyók használata a cukorbetegség kezelésére nem okoz negatív mellékhatásokat.

Hol lehet megvásárolni a Goji-port ?
Lehet, hogy mély megértése van a Goji-porról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back