Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A gyömbérpor előnyei

Apr 30, 2016

A gyömbérpor ismert, hogy fokozza a csont egészségét és enyhíti az ízületi fájdalmat. Két évvel ezelőtt a Miami Egyetem tanulmányát végezte el, hogy több száz, különböző háttérből és korból származó beteget toborozzon az oszteoarthritis tünetei miatt. A betegeket ezután eltávolították a gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerektől a tisztítás céljára. Egy héttel később két csoportra osztották őket; az egyiket placebóra helyezték, a másik a gyömbéres kiegészítőkre. Hat héten át tartó intenzív adagolás után egy felmérést végeztek a két csoport között. Mindkét csoport javulást érez, de a gyömbércsoport 63% -a figyelemre méltó fájdalomcsökkenést érez, míg a placebo csoportnak csak a fele jelentős javulást mutatott. Az utolsó teszt az volt, hogy a páciensek 50 méteres távolságra menjenek, ami a gyömbércsoport számára sokkal könnyebbnek bizonyult, és eredményeik kétszer annyi javulást mutattak, mint a placebókon.

A gyömbérpor számos olyan egyedülálló szerves vegyületet tartalmaz, amelyek valójában gingerolok, és ezek erős gyulladáscsökkentő vegyületek, amelyek közül néhány az élelmiszerben megtalálható legerősebb. Ezek a gingerolok közvetlenül kapcsolódnak a térd gyulladásának és a kapcsolódó fájdalomnak a javulásához, valamint a gyulladásos vegyületek, például a citokinek és kemokinek elnyomásához a forrásnál, mielőtt még a testre is hatással lehetnek. A tiszta gyömbérpor egyaránt megelőző és a gyulladás és a hozzá kapcsolódó fájdalom kezelésére szolgál.

Hasmenés: A gyömbért ősi idők óta használják a hasmenés gyógyítására, és a kutatók újabban bizonyították, hogy a gyömbér valóban segít, mivel a gyömbér gyökérpor megakadályozza a hasmenést és a hasmenést elősegítő gázokat. Kínában a gyömbérpor több ezer éven keresztül nagy haszonnal járó hasmenésűeknek adtak; A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy az ősi módok valóban hasznosak ebből a feltételből.

Hol lehet vásárolni Ginger Powder ?

Lehet, hogy mély megértése van a gyömbérporról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back