Banner
Haza > Tudás > Tartalom

D-mannóz-FZBIOTECH előnyei

Dec 20, 2017

D-mannóza természetes előforduló egyszerű cukor, amely úgy tűnik, hogy a biztonságos és gyakorlati vagylagos részére a kezelés-a húgyúti fertőzések (UTI). D-mannóz elnyelt nyolcszor lassabb, mint a glükóz, és ha lenyelik, nem konvertálódnak glikogén vagy tárolja a májban, de inkább megy közvetlenül a véráramba a felső GI traktus. Ezért D-mannóz többnyire a veséken keresztül szűrni, és irányítja a húgyhólyag bélés poliszacharid molekulák áll. -Koralltörmelék előrejelzések a sejt felszínén, az E. coli baktériumok tapadnak ezek a molekulák, kezdeményező fertőzés. Jelenlétében a D-mannóz E. coli kedvezményesen csatolása a D-mannóz molekulák alkotó egy komplexum, amely kicsapják, és a következő érvénytelenítése.


A jelentős egészségügyi előnyöket, a cukor a húgyúti fertőzés kezelésére, húgyhólyag egészségének javítása, és fokozza az emésztőrendszer egészségének.

1) HÚGYÚTI FERTŐZÉSEK (HÚGYÚTI FERTŐZÉSEK)

Tőzegáfonya leve híres részére-a képessége, hogy segítsen kezelni egy piszkos fertőzés a húgyúti. Ez a képesség az aktív vegyület – D-mannóz származik. Van bőség-ból kutatás, hogy megmutatja a D-mannóz segíthet kezelni egy UTI.

2014-ben megjelent tanulmány 308 nő szenved a gyakori húgyúti fertőzések voltak osztva 3 csoportok. Az első csoport kezelték a D-mannóz egy 2 grammos adag naponta 6 hónapig. A másik csoport sem kaptak egy vényköteles gyógyszer (nitrofurantoin) használt húgyúti fertőzések, vagy kap semmilyen kezelést egyáltalán.

Miután befejezte a 6 hónap próba, a kutatók azt találták, hogy csak 14 % a nők, mivel a D-mannóz szenvedett vele UTI képest 20 %-a a vényköteles gyógyszer csoport megismétlődésének. 60 %-a azoknak, akik semmilyen kezelést nem kaptak szenvedett több mint tapasztalt őt fertőzés megismétlődésének.

A kutatók arra a következtetésre jutott, hogy a D-mannóz egy jelentős hatása csökkenti a kockázatát a visszatérő húgyúti fertőzés hasonlít a vényköteles gyógyszerek. Emellett azt találták, hogy a mellékhatások kockázatát jelentősen csökkentették képest a csoport, aki vette nitrofurantoin.


2) HÚGYHÓLYAG EGÉSZSÉGÉNEK

Bizonyított képessége, hogy a húgyúti fertőzések kezelésére, valamint a kutatás arra is rámutatott, hogy a D-mannóz segíthet más húgyhólyag állapotok kezelésére, és javítja a húgyhólyag egészségének általános.

Számos tanulmány a hatása a D-mannóz arra, hogy az E. Coli baktériumok, hogy tartsák be az emberi húgyúti sejtek nézett. Az egyik vizsgálatban kutatók azt találták, hogy amikor a D-mannóz szintje csökkent, így az e. coli baktériumok képesek betartani rá a sejtek növelték.

Egy másik hasonló tanulmány került sor, nagyjából egy időben elemezni a hatását a patkányok termelő E. coli kapcsolatos túlzott vizelet. A kutatás megállapította, hogy az E. coli baktériumok szintje jelentősen alacsonyabbak voltak a patkányok kezeltek kiegészítő D-mannóz.


3) EMÉSZTŐRENDSZER EGÉSZSÉGÉNEK

Tanulmányok is kimutatták, hogy a D-mannóz van a lehetőség, hogy javítja emésztő egészség és különböző emésztési panaszok, nyombélfekély, irritábilis bél szindróma és esetleg még a rák elleni.

Egy nemrégiben készült tanulmány, amely 2014-ben megjelent tűzte ki, hogy elemezze a kapcsolatot glyconutrients, és betegségek, nyombélfekély és gyomorrák szenvedő betegek között. Mi a kutatók azt találták, nagyon érdekes volt.

E szenvedő betegek gyomor rák is valószínű, hogy csökkentették a mannóz glikánok szintje. A kutatók azt találták, hasonló eredményeket az emberek szenvednek a nyombélfekély.

Van is rengeteg bizonyíték az állati és az in vitro vizsgálatok bizonyítják, hogy a D-mannóz segíthet megvédeni a szervezetet a káros hatás a lektinek. Ezek a fajta fehérje található gyakran az egyes hüvelyesek, magvak, magvak és bab. Lektinek is jelen a bizonyos zöldségek és gyümölcsök.

Lektinek egy nagy része a nyugati étrend és nem bomlik a gyomorsav. Ez teszi őket rendkívül ellenálló és nehéz megemészteni. Lektinek végzik a mikrobák, amelyek használni őket fogadó sejtek kapcsolhat.

Az in vitro állatokon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a D-mannóz működik, mint egyfajta molekula csapdába csal. -A ' képes kötődni a különböző irritáló és allergén vegyületek, amelyek kíván rendszerint kötődik a mannóz cukor a sejtek. Ez megvédi a testet az reakciók kapcsolódó lektin-például irritábilis bél szindróma, egyéb gyulladásos bél panaszok és esetleg a vastagbél rák.


Hol lehet vásárolni a D-mannóz por?

Előfordulhat, hogy a D-mannóz mély megértése. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a D-mannóz por, már áll módjukban, hogy különböző monomer kedvező áron. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back